РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » Архів новин

З окупацією Росією Криму та активною підтримкою терористів на сході України впав не лише міф про братерство українського та російського народів, впали та вщент зруйновані будь-які ідеї слов'янства, панславізму, всеслов'янства під проводом Росії.

Проросійські активісти ненавидять Україну та все українське, але ще трохи більше вони ненавидять Америку. Звісно, для багатьох з них ворожість до США – це історична ненависть часів СРСР, дехто дивиться глибше та знаходить начебто ідеологічні підстави своєї ненависті в ілюзорному протистоянні однополярному світу, критиці демократії західного зразка, плану Даллеса, масонах, тіньових урядах та секретних ... Читати далі »

Переглядів: 1595 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 10.08.2014 | Коментарі (0)

Було б неправильно розглядати нинішнє протистояння на сході нашої країни поза контекстом не лише історії, але й метафізики історії. Постріли та вибухи, що лунають десь у Донецьку чи під Слов’янськом, є чимось більшим за реалізацію чиїхось геополітично-економічних інтересів. Також їх не можна звести виключно до динаміки українсько-московських відносин. Скорше, ці постріли та вибухи – це звуки, народжені струнами нашого геокультурного простору. Вони – це свідчення того, що Історія взялася за смичок, щоб зіграти нам мелодію власного смислу.
 
Сьогодні для Русі-України важливо не просто «зачистити» Дон ... Читати далі »
Переглядів: 1682 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 10.08.2014 | Коментарі (0)

Останнім часом спостерігаються спроби запропонувати український геополітичний, великодержавний, проект, який би дав змогу протистояти російським проектам, зокрема, сумно відомому «Русскому миру». Такий проект мусить бути водночас «історичним» у тому сенсі, що спирається на певний історичний досвід українців як етносу або суспільства на території сучасної України. На сьогодні найвпливовішим мені видається, так би мовити, «руський» історичний проект. Згідно з ним, Україна і є справжньою Руссю, тоді як Росія «вкрала» це ім’я собі (ідея не нова – вона яскраво виражена в «Історії русів» початку ХІХ ст.). Відповідно пропонується іменувати Україну Руссю, а Росію – Московією. При цьому, «Україна» ... Читати далі »

Переглядів: 2178 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

Hans de Borst, father of 17 year old Elsemiek de Borst who died in the downed plane MH17 wrote a letter in which he appealed to Russian President Vladimir Putin:

"Thank you very much, Vladimir Putin, the separatist leaders and the Ukrainian authorities for the murder of my beloved and only daughter, Elsemiek. She was 17 years old. She wanted to become an architect. Named gentlemen, I hope that you are proud that you have killed the young life and that tomorrow you can look in the mirror again. I hope that this message will reach you, maybe in English, and you as intelligent people will be able to rea ... Читати далі »

Переглядів: 3182 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)

У мережі з'явився другий номер онлайн-журналу "Суспільство" під редакцією Юрія Ноєвого на тему "Війна і Революція", зі змістом якого можна ознайомитися нижче, а сам журнал завантажити за цим посиланням http://suspilstvo.net/?p=51

Другий номер, на відміну від вступного та "теоретичного" першого номеру, присвяченого критиці сучасності як парадигми, від початку й до кінця стосується реальної сучасності, якою живе Україна та весь світ, а саме подіям на Майдані та війні з Росією як їх закономірним наслідком. Варто вказ ... Читати далі »

Переглядів: 2262 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

Вітри псевдоісторії, що розносили зелені банкноти пустелею нігілізму, не вірили у моє повернення. Та я повернулася – на зло всім тим, хто вважав мене анахронізмом, думав, що я непотрібна, чи банально не здогадувався про моє існування. Я воскресла клубками чорного диму, що піднімався з вулиці Грушевського, вибухами гранат я прокричала, що не просто живу, але й переживу тих, хто хотів мене похоронити.

Лібералізм, цей жахливий виплодок Батька Брехні, намагався переконати все людство, що я – Ідеологія – померла. Він, будучи купкою дегенеративних ідей, будучи хворобливою пухлиною, що постійно мутує, став вважатися нормою, базисом, парадигмою. Він розчинився свої ... Читати далі »

Переглядів: 1774 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 16.07.2014 | Коментарі (1)

12 липня на мобілізаційній базі батальйону «Азов» Святослав Вишинський – філософ, керівник міждисциплінарного проекту “Politosophia” – за сприяння голови київської крайової організації Соціал-Національної Асамблеї Ігоря Криворучка й координатора події Едуарда Юрченка прочитав довгоочікувану лекцію про символізм хреста й похідних символів на зразок Чорного Сонця та «Ідеї Нації» (знак Соціал-Національної Асамблеї), обидва з яких фігурують в пропагандивній атрибутиці «Азову», а Чорне Сонце, так само як і символи кельтського хреста, Siegrune, Wolfsangel та ін. давно стали езотеричною візитівкою правого руху по всьому світу.

... Читати далі »

Переглядів: 2363 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 14.07.2014 | Коментарі (0)

Інтерв'ю з Андрієм Білецьким, командиром батальйону "Азов"

- Андрей, очень много всяких мифов ходит о батальоне "Азов". Никто толком не понимает, что это за батальон и откуда он появился. Вы можете рассказать, как появился батальон "Азов", из кого он состоит и когда это формирование стало действовать?

- Все началось, когда после победы Майдана на свободу стали выпускать политзаключенных. В том числе выпустили и меня. На следующий день после расстрела людей на Майдане меня выпустили из тюрьмы.< ... Читати далі »

Переглядів: 2822 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 17.06.2014 | Коментарі (0)

Соціал-Національна Асамблея з 14 червня започатковує цикл інтелектуальних зустрічей, присвячених пошуку та формулюванню українського національного проекту. Головною метою є створення реальної цивілізаційної альтернативи, як неосталіністському проекту путинської РФ, так і космополітичному демолібералізму сучасного Заходу.


Для виживання в сучасному світі, побудованому на інформаційних потоках Україна, потребує власної ідеї, що має вийти за межі нашого національного простору та стати привабливою для потенційних друзів та союзників нашої країни по всьому світу. Це і є стратегічною метою нашого проекту.

Тема першої зустрічі: «Ідея ідентич ... Читати далі »

Переглядів: 1651 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 13.06.2014 | Коментарі (0)

Мистецька Акція: Мистецтво за Армію - Субота 14 червня 2014 року 17:00

Головна мета – запровадити постійну ініціативу підтримки нашої армії.На зустрічі відбудеться аукціон-продаж мистецьких творів (літератури, картин, тощо) та збір коштів для українських військових.

Сьогодні, коли ми зазнали агресії з боку Росії, українське суспільство має бути консолідованим та єдиним. В ці дні життєвим кредом має бути принцип “Все – для безпеки України, все – для Української Армії”. Небайдужі митці, політики, бізнесмени мають словом та ділом підтримувати українських військових та територіальну цілісність України. Разом &n ... Читати далі »

Переглядів: 1918 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 12.06.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 35 36 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024