РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » Архів новин
В п'ятницю 24 серпня - Хода за Рідну Віру!

Початок Обрядового дійства во славу Держави Української
опівдні (12:00) 24-го серпня на Хоривиці
(Замкова гора понад Андріївським узвозом).

О 13:30 хода рушить
з Хоривиці до стародавнього Жертовника на Києвій горі,
аби минулі літа роду славного в Україні стали Дубом у корені Хлібам нашим.

14:00 - початок Обрядового дійства во славу Держави Української на
Києвій Горі (Старокиївська гора, Жертовник біля ґанку
Державного Історичного музею).

Після обряду вшанування пам'яті Отців роду українського
буде проводитися святковий духовний хід
.За Рідну Віру, Україну і збереження традиції.:

15:00 - вул. Десятинна, через Михайлівську площу по вул. Трьохсвятительській на вул. Хрещатик.

15:30-16:00 (16:30) хода пройде Хрещатиком до Бессарабської площі,
звідки підніметься вгору по бульвару Т. Г. ... Читати далі »
Переглядів: 2799 | Додав: rozum | Дата: 22.08.2007 | Коментарі (2)

Під час здійснення митно-прикордонного контролю пасажирського вагону потяга “Москва-Будапешт-Бєлград” працівники митного поста “Чоп-залізничний” виявили у сміттєвому ящику купейного вагону чорний поліетиленовий мішок. У ньому подорожували до Європи книги українських, польських та угорських авторів, видані на початку 20-го століття та 24 пачки цигарок “Прилуки”. Серед виявленого книга Івана Вазова “Під ярмом” 1901 року видання, Володимира Винниченка “Брехня”, надрукована у 1925 році та польсько-німецький словник.

Жодних документів на книги митники не виявили, як не зголосився і власник знайденого. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил, а історичну та культурну цінність затриманих видань встановлять експерти.

13.08.2007 |  Прес-служба Держмитслужби
Переглядів: 3110 | Додав: rozum | Дата: 13.08.2007 | Коментарі (1)

Протягом першого тижня після початку виборчої кампанії до Міністерства юстиції звернулося 45 зі 141 партії, зареєстрованої в Україні, із заявами щодо засвідчення статутів та свідоцтв про реєстрацію партії для участі у позачергових парламентських виборах 30 вересня. Про це повідомив Міністр юстиції України Олександр Лавринович.

За словами Міністра, станом на 18-ту годину 8 серпня Міністерство юстиції вже засвідчило копії статутів та свідоцтв про реєстрацію 35 політичним партіям. Ще 10 заяв щодо засвідчення копій знаходяться на розгляді.

Міністр нагадав, що пунктом 2 частини першої статті 58 Закону України “Про вибори народних депутатів України” встановлюється, що Центральна виборча комісія реєструє кандидатів у депутати, включених до виборчого списку партії (блоку), за умови отримання копій свідоцтва про р ... Читати далі »

Переглядів: 12438 | Додав: rozum | Дата: 09.08.2007 | Коментарі (0)

До кінця року столиця України матиме відреставрований музей “Золоті ворота”. Таке рішення було прийнято на нараді з питань виконання робіт щодо реконструкції та реставрації споруди павільйону “Золоті ворота”, яка пройшла в п’ятницю 3 серпня за участю Міністра регіонального розвитку та будівництва України Володимира Яцуби. В нараді також взяли участь представники Київської міської державної адміністрації, корпорації “Укрреставрація”, інституту “УкрНДІпроектреставрація” та Національного заповідника “Софія Київська”.

Основні питання, які розглянули учасники наради, стосувалися організації виконання робіт з реконструкції та реставрації споруди павільйону “Золоті ворота”, забезпечення об’єкту проектно-кошторисною документацією та отримання дозволів на початок робіт, землевідведення та розробки генплану.

З пром ... Читати далі »

Переглядів: 2851 | Додав: rozum | Дата: 06.08.2007 | Коментарі (0)

Проблему кадрів компанії розв’язуватимуть за рахунок робітників з Китаю та Центральної Азії. Раніше на будівництво до Києва масово їхали з регіонів. Нині ж більшість з них повертається додому, адже рівень зарплат їм пропонують майже київський.

Ускладнить ситуацію і офіційне відкриття Польщею кордонів для трудових мігрантів з України. Представники польської влади вже заявили, що готові прийняти 10 тисяч працівників будівельної і транспортної галузей.

На думку фахівців, дефіцит робітничих спеціальностей найближчим часом тільки посилиться. // ICTV

Переглядів: 3066 | Додав: rozum | Дата: 01.08.2007 | Коментарі (2)

Метою прийняття закону є законодавче визначення поняття "екстремістська діяльність", принципів, правових й організаційних основ протидії екстремізму, а також встановлення відповідальність за її здійснення.

Законопроектом (реєстр. №4010), зокрема, пропонується визначити повноваження державних органів з профілактики екстремізму, боротьби з ним та протидії його фінансуванню, а також встановити відповідальність осіб та організацій за здійснення екстремістської діяльності, контроль та нагляд за законністю здійснення протидії екстремізму.

Проектом також передбачено забезпечення соціального захисту осіб, що постраждали внаслідок екстремістських діяльності. Відшкодування шкоди постраждалим від екстремістської діяльності проектом передбачено за рахунок осіб та організацій, що їх здійснювали.

Необхідність прийняття такого закону автор народний депутат Олег Антіпов ... Читати далі »

Переглядів: 5568 | Додав: rozum | Дата: 13.07.2007 | Коментарі (2)

6, 7, 8 ЛИПНЯ. КИЇВ, СПІВОЧЕ ПОЛЕ
Міжнародний фольклорний фестиваль "Країна мрій".

Програма та додаткова інформація на сайті:
http://www.krainamriy.com/
Переглядів: 3021 | Додав: rozum | Дата: 06.07.2007 | Коментарі (8)

В Україні триває багаторічна тенденція до зміцнення інституту сім’ї. Зокрема, у першому півріччі 2007 року українці одружувалися у півтора рази частіше, ніж розлучалися. Про це повідомив Міністр юстиції України Олександр Лавринович з посиланням на оперативні дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян Міністерства юстиції за перші шість місяців поточного року.

Міністр зазначив, що дані першого півріччя вцілому відповідають тенденціям останніх років. Наприклад, у першому кварталі минулого року співвідношення кількості шлюбів до кілько ... Читати далі »

Переглядів: 3395 | Додав: rozum | Дата: 06.07.2007 | Коментарі (1)

« 1 2 ... 34 35 36
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024