РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2007 » Серпень » 6 » Музей "Золоті ворота" запрацює вже наприкінці року
Музей "Золоті ворота" запрацює вже наприкінці року
20:13

До кінця року столиця України матиме відреставрований музей “Золоті ворота”. Таке рішення було прийнято на нараді з питань виконання робіт щодо реконструкції та реставрації споруди павільйону “Золоті ворота”, яка пройшла в п’ятницю 3 серпня за участю Міністра регіонального розвитку та будівництва України Володимира Яцуби. В нараді також взяли участь представники Київської міської державної адміністрації, корпорації “Укрреставрація”, інституту “УкрНДІпроектреставрація” та Національного заповідника “Софія Київська”.

Основні питання, які розглянули учасники наради, стосувалися організації виконання робіт з реконструкції та реставрації споруди павільйону “Золоті ворота”, забезпечення об’єкту проектно-кошторисною документацією та отримання дозволів на початок робіт, землевідведення та розробки генплану.

З промовою виступив Володимир Яцуба, в якій він наголосив на важливості проведення реконструкції та реставрації “Золотих воріт” - головної, урочистої брами стародавнього Києва. На його думку одним з головних завдань є також відновлення механізму роботи підйомних деревяних воріт, які, як відомо, були колись головним вїздом у місто.

Крім того, як прозвучало на нараді, вже ведеться робота щодо створення проекту експозиції музею “Золоті ворота”. Реалізація цього проекту коштуватиме музею близько 0,5 млн. грн.

Для того, щоб кияни та гості столиці змогли знову побачити стародавню памятку в первинному вигляді, Міністерство регіонального розвитку та будівництва поставило завдання перед корпорацією “Укрреставрація” та Національним заповідником “Софія Київська” забезпечити в повному обсязі виконання робіт з реконструкції і реставрації цього об’єкту та його здачу в експлуатацію до кінця поточного року.

Прес-служба Мінрегіонбуду
Просмотров: 2852 | Добавил: rozum | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024