РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » Архів новин
3 грудня 2007 року, 15:00
Відбудеться засідання Українського клубу
Тема: " ПРАВА АЛЬТЕРНАТИВА: ПОЛІТИЧНІ СИЛИ ПОЗА ПАРЛАМЕНТОМ. ХТО ОЧОЛИТЬ, ЯКА ПРОГРАМА? ПЕРЕДУМОВИ ЕЛЕКТОРАЛЬНОГО УСПІХУ"
Адреса: вул. Ярославів вал, 9
Тел.: 237-44-40
e-Mail: 111k@ukr.net
Переглядів: 1746 | Додав: rozum | Дата: 27.11.2007 | Коментарі (0)

14 листопада 2007 р. відбудеться міжнародна конференція “Від комунізму до демократії - через Міжнародний суд. Правові механізми запобігання системним злочинам проти людства.” Місце проведення - конференц-зал готелю „Братислава”,Київ, вул.Малишка, 1, (метро Дарниця).
Початок о 10.00. Акредитація преси на місці.
Прес-конференція гостей і учасників міжнародної конференції з 9-30 до10-00.

Організатори: Оргкомітет Міжнародного суду над злочинами комунізму проти людства

Контактні телефони: 8-039-292-93-10 Ігор Лісодід, 8-097-876-80-69, Вікторія Омельченко.

Від комунізму до демократії - через Міжнародний суд.
Правові механізми запобігання системним злочинам проти людства.
Міжнародна конференція14 листопада 2007 р. Київ, Україна
ПРОГРАМА
9:00 – 9:40 Реєстрація учасників конференції
9:30 – 10:00 Прес-конференція для журналістів.
10.00 –10.05 Початок роботи конференції, слово ведучого
10.05–10.35 Презентація фільму "10 мі ... Читати далі »

Переглядів: 1710 | Додав: Ультраправий | Дата: 13.11.2007 | Коментарі (0)

На Закарпатті затримано 10 нелегальних мігрантів з Китаю, над якими знущалися провідники.

Як повідомили УНІАН у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, учора до співробітників прикордонної комендатури „Великий Березний” надійшла інформація про групу азіатів, які ходять по вулицях селища Малий Березний.

Через деякий час прикордонний наряд затримав біля поштового відділення 10 осіб азійської зовнішності. Затримані не мали жодних документів, деякі з них були босі та мали на тілі сліди тілесних ушкоджень. Іноземці зуміли пояснити, що вони є вихідцями з Китаю. Жестами китайці показали, що втекли від 4-х чоловіків, які утримували їх у приватному будинку та знущались над ними.

Після цього, до будинку, вказаного нелегалами, вирушила спільна група прикордонників, співробітників СБУ та райвідділу міліції. До воріт подвір’я підійшов господар – 24-річний громадянин України. На його обличчі також було видно сліди по ... Читати далі »

Переглядів: 1730 | Додав: rozum | Дата: 07.11.2007 | Коментарі (0)

У неділю, 4 листопада у Києві відбулася подія не менш скандальна, як то концерт Елтона Джона або ж відкриття пам'ятника цариці Катерині ІІ в Одесі. У цей, здавалося б звичайний осінній день, купка шовіністично налаштованих промосковських істот, зажадала проведення свого бісовського параду у центрі Києва, що дістав назву "Русского імпєрского марша".
Отримавши дозвіл від київської "української" влади, яку вочевить не хвилює національна честь Української Нації, купка представників Російської імперії, серед яких було близько 90% психічно хворих пенсіонерів зі стажем, почала шикуватися біля стін оплоту "рускава праваславія" - Києво-Печерської Лаври, тримаючи в руках не тільки портрети царя-батюшкі Миколи ІІ, а й ганчірки з імперським відтінком.
Колона юродівих під вий божевільних бабусь, які читали акафіст государю-імператору і за охорони найкращих друзів Українських патріотів - мужньої і благородної міліції, почала ходу за маршрутом: Києво-Печерська Лавра - вул. Мазепи - вул. ... Читати далі »
Переглядів: 1904 | Додав: Ультраправий | Дата: 05.11.2007 | Коментарі (0)

Якщо представники Євразійського союзу молоді робитимуть спроби провести свої акції в столиці України, на вулиці Києва вийдуть тисячі українських націонал-патріотів. Про це RUpor`y заявив заступник голови ВО «Свобода» Руслан Кошулінській.
«Навряд чи вони на це вирішаться, ми однозначно не дамо ЕСМ ні єдиного шансу. Ми вже показали маршем УПА, скільки людей можемо вивести на вулицю, і не думаю, що хтось інший це зможе», відзначив він.
Кошулінській відмітив, що ВО «Свобода» не планує альтернативних акцій запланованому на вихідні російському маршу в Севастополі:
«Досвід взаємодії з правоохоронними органами, зокрема АРК Крим, показує, що це не завжди безпечно. Недавно керівника нашої організації серед білого за участю міліціонерів дня скинули з моста і поламали ноги.Мало того, міліція, як правило, сама бере участь в акціях під російськими тріколорамі, у тому числі і євроазійців».

Він відзначив, що така ж реакція, швидше за все, буде і на цей раз.

«Питаннями поді ... Читати далі »

Переглядів: 1749 | Додав: MaKaR | Дата: 01.11.2007 | Коментарі (0)

Сегодня, 1 ноября 34 сессия Генеральной конференции ЮНЕСКО, в состав которой входят 193 страны, единогласно приняла Резолюцию об Увековечении памяти жертв Голодомора в Украине. Как и предполагалось, в окончательном тексте резолюции нет слова «геноцид». Об этом сообщает пресс-служба МИДа, пишет "Корреспондент".

ЮНЕСКО, напоминая о Голодоморе 1932-33 годов, в результате которого погибли миллионы ни в чем не виновных украинцев, высказала уверенность в том, что трагедия Голодомора, которая была вызвана жестокими действиями и политикой тоталитарного сталинского режима, может стать предупреждением сегодняшним и будущим поколениям с целью соблюдения демократических ценностей и прав человека.

В тексте Резолюции ЮНЕСКО выразила глубокое сочувствие жертвам Голодомора 1932-33 годов в Украине и жертвам голода, который также имел место в России, Казахстане и других частях бывшего СССР.

Генеральная конференция также приветствовала инициативу Украины относительно организации мероприятий п ... Читати далі »

Переглядів: 1800 | Додав: MaKaR | Дата: 01.11.2007 | Коментарі (0)

Події останніх двох тижнів в Україні засвідчили наявність тривожної тенденції до зростання кількості зухвалих проявів українофобії та антиукраїнських акцій, вчинених як громадянами України, так і громадянами сусідніх держав.Більше того, спостерігається пряма співучасть органів влади в організації викличних дій, спрямованих на підрив національного суверенітету, громадянського миру та цілеспрямоване приниження гідності українців.

Йдеться, зокрема, про акт вандалізму на горі Говерла та відкриття скандального пам'ятника імператриці Катерині ІІ в Одесі. Знищення державних символів України представниками екстремістської проросійської організації, що безкарно діє в Україні з 2005 року, супроводжувалось демонстративним розміщенням в мережі Інтернет фотографій та відеозйомки процесу вандалізму. Не зважаючи на це, а також на наявність інформації про ймовірних злочинців у відкритому доступі, безпосередніх виконавців та їх численних спільників і симпатиків не було затримано. Більше того, відпо ... Читати далі »

Переглядів: 1722 | Додав: Ультраправий | Дата: 30.10.2007 | Коментарі (0)

  

Любі соратники! Білі націоналісти по всьому світі. Організація "Патріот України" запрошує Вас взяти участь у пан-Європейському марші солідарності, що відбудеться 27 жовтня 2007 року.

Мета акції: Привернути увагу європейської громадськості до проблеми підриву традиційного Європейського суспільства, знищення традиційної Європейської культури та корінних націй Європи шляхом пропаганди статевих збочень, наркоманії та алкоголізму. Звернути увагу на екстремістські д ... Читати далі »

Переглядів: 1902 | Додав: rozum | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (0)

Організація Об'єднаних Націй сприятиме поширенню інформації про Голодомор 32-33 років в Україні. Про це заявив координатор системи ООН в Україні Френсіс О'Доннел. Місію ООН він вбачає у якомога ширшому інформуванні про трагедію, адже світ має володіти правдивою інформацією про ті події.
За словами представника організації, ООН готова визнати голодомор 30-тих років актом геноциду українського народу після голосування країн-членів. Нагадаємо, геноцид уже визнали дев'ять іноземних країн: Аргентина, Австралія, Естонія, Канада, Литва, Польща, США, Угорщина та Іспанія. Наступний рік в Україні оголосять роком пам'яті жертв голодомора.
Переглядів: 1996 | Додав: MaKaR | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024