РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » Архів новин
Розкол братньої Сербії за сприяння агресивного блоку НАТО та Євросоюзу не може лишити байдужими національно мислячі сили в Україні. Захід прикривається позірною боротьбою з міжнародним тероризмом, вже в котре сприяє ісламістам у розвалі слов’янської держави. За підтримки США албанські ісламісти здійснили агресивні дії стосовно Македонії, і ось тепер від Сербії відтято Косово – край, що має сакральне і священне значення для сербської нації, колиску їхнього православ’я, землю политу кров’ю всіх балканських слов’ян.

Цей прецедент тільки підсилить сеператистські настрої по всій Європі. В тому числі і в Україні. Особливо в Криму, де вже зараз ісламські радикали відчувають себе як в себе дома, нехтуючи законними правами корінного слов’янського населення.

З цього приводу 1 березня 2008 року (субота) в місті Києві відбудеться пікетування Міністерства закордонних справ України.

Збір о 13-00 на Михайлівській площі.

Гасла акції:

"Сьогодні Ко ... Читати далі »

Переглядів: 1609 | Додав: rozum | Дата: 24.02.2008 | Коментарі (0)

Nав'я Ніч
Переглядів: 1667 | Додав: rozum | Дата: 18.02.2008 | Коментарі (0)

Питання НАТО в українському суспільстві останнім часом знову стало предметом постійних спекуляцій і дешевих парламентських вистав. Навмисно створюється ситуація, за якої будь-яка аргументована дискусія по цій темі стає неможливою, натомість чути лише беззмістовне горлопанство політиканів під інстинктивне потакання штучно розділеного на ворогуючі табори народу, рівень пізнань якого в даній галузі цілеспрямовано утримуються на жахливо низькому рівні. Псевдоеліта, не залежно від кольорів, тримає карту НАТО як козирного туза, який треба викидати у медіа-простір саме тоді, коли десь в стороні від народної уваги відбуваються реальні «політичні» процеси, а саме банальні розподіли матеріальних благ.

Для одної частини народу вступ до НАТО подається як певна магічна формула порятунку від усіх мислимих проблем і негараздів, включаючи бруд у публічних туалетах і вживання ненормативної лексики на вулицях. Для іншої ж частини НАТО малюється як демонічний монстр, який принесе в Україну терор і ра ... Читати далі »

Переглядів: 1763 | Додав: Ультраправий | Дата: 16.02.2008 | Коментарі (0)

Ющенко реготав і пив шампанське з гендиректором СОТ за вступ.
Звертаючись до Генерального директора СОТ Паскаля Ламі, Ющенко зазначив, що сьогоднішня зустріч відбувається у "залі мрій". "Україна йшла 14 років, щоб потрапити у "залу мрій", - сказав президент. У свою чергу Ламі наголосив, що об’ємний протокол є результатом важкої роботи. Він також високо оцінив роль України, зауваживши, що вона потрібна СОТ. Як відомо, Україна має ратифікувати протокол про вступ до 4 липня 2008 року. Повноправним членом СОТ країна стане через 30 днів після ратифікації документа.

А ось що сказав про вступ України до СОТ президент Асоціації українських банків Олександ Сугоняко
— Вступ до СОТ на підписаних Україною умовах означає, що вона — повністю несамостійна територія, що не має власної економічної політики, економічних інтересів та їх не усвідомлює. Що усі складові — капітал, робоча сила та інфраструктура — перебувають тут під контролем неукраїнської влади.
Переглядів: 1645 | Додав: rozum | Дата: 08.02.2008 | Коментарі (1)

Далекого дня 22 січня 1919 року все у Києві попереджало чи то свято, чи то якусь урочисту подію – тоді звідусіль гуртом та поодинці кияни поспішали на Софійський майдан, що потопав у маєві державних стягів. Кінець Володимирської вулиці перед майданом замикала тріумфальна брама прикрашена блакитними й жовтими стрічками, гербами всіх українських земель. Оркестр січових стрільців виконував національний гімн. А рівно о 12-й годині делегатами від обох українських республік було зачитано акт злуки УНР та ЗУНР.

Зовсім скоро Україна буде відзначати 89 річницю цієї події. Офіційна назва свята – День соборності України, який ми офіційно святкуємо з 1999 року відповідним указом Президента України. Але мало хто з нас задумується, чи відповідає назва свята дійсності.

З екранів телевізорів, шпальт газет, виступах державних діячів, а віднедавна й з біг-бордів чи просто у шкільних підручниках, ми замість словосполучення «акт злуки» бачимо чи чуємо ще одне – «соборність» або ж «День соборності» ... Читати далі »

Переглядів: 1735 | Додав: Ультраправий | Дата: 18.01.2008 | Коментарі (1)

1 січня 2008 року о 18-00 Українська громада Києва проведе акцію "Степан Бандера - національний герой", присвячену 99-ій річниці з Дня народження Провідника Організації Українських Націоналістів (революційної) Степана Бандери та усім воїнам ОУН-УПА, які присвятили своє життя боротьбі за Україну.

Акція розпочнеться о 18-00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку в однойменному парку.

Після початку чого сформована колона зі смолоскипами рушить бульваром Шевченка та Хрещатиком до Майдану Незалежності.

О 19.00 - святковий мітинг на Майдані Незалежності, приурочений до акції.

Прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода"

Переглядів: 1741 | Додав: Ультраправий | Дата: 26.12.2007 | Коментарі (2)

За даними Всесвітнього банку, Україна займає четверте місце в світі з кількістю прийнятих мігрантів.

"Ми бачимо тенденцію до збільшення числа іммігрантів. Якщо в 2000 році в Україні проживало більше 100 тисяч мігрантів, то вже в 2006 році ця цифра досягла 149 тисяч людей", - заявила сьогодні керівник інформаційного відділу Міжнародної організації по міграції Наталія Кривцова.

На її думку, ця цифра не є настільки великою, щоб складати для України якусь загрозу. Навпаки, мігранти допомагають вирішити проблему браку робочих рук, який з'явився в Україні через відтік багатьох працівників за кордон. До того ж цифри Всесвітнього банку стосуються тільки легальної міграції, а нелегальну кількісно відстежити практично неможливо.

Тенденції зростання кількості мігрантів характерні для всього світу. За даними ООН, в порівнянні з 1960 роком їх кількість виросла більш ніж в два рази і зараз складає близько 200 мільйонів чоловік, повідомляє ... Читати далі »
Переглядів: 1799 | Додав: rozum | Дата: 25.12.2007 | Коментарі (0)

15 грудня 2007 року відбулося Віче українських духовних провідників Рідної Православної Віри, яке, згідно із споконвічним українським звичаєм, прийняло Рішення та звернення до влади України щодо неприпустимості продажу Рідної Української Землі. Українська духовна верства постановила накласти прокляття на тих можновладців, які наважаться організувати продаж Священної землі України та на їхніх нащадків.

16 грудня на Києвій горі на Святилищі Сварога біля Музею Історії України (вул. Володимирська, 2) відбулося Віче українського народу, на якому були присутні представники українських духовних, громадських та політичних організацій. На Вічі було оголошене Звернення української духовної верстви та прийняття Рішення про неприпустимість продажу Рідної Землі.

Це Рішення згідно із українським Звичаєвим Правом є обов’язковим для виконання владою України та всіма українцями!

Організації, представники яких підтримали це Рішення:

1. ВО «Свобода»

2. Об’єднання Рідновірів України

... Читати далі »

Переглядів: 1706 | Додав: Ультраправий | Дата: 19.12.2007 | Коментарі (0)

Марш проти Капіталізму 15 років капіталізму обернулись для України не меншою катастрофою, ніж комунізм. 5 мільйонів українців незворотньо вимерли, інші доведені до соціального зубожіння, коли мінімальна зарплата складає 92 долари. Народ загнаний в процентне рабство, коли для купівлі житла українець мусить виплачувати борговий відсоток на протязі десятків років. Трудящі просто змушені працювати задля збагачення капіталістів, які живуть на нетрудові прибутки. Українська економіка планомірно продається міжнародному капіталу і місцевим олігархам неукраїнського походження, що позбавляє нашу країну будь-якої незалежності і надії на майбутнє.

Тепер іудейський капітал прагне закріпити свою владу над Україною. Представники "помаранчевого" секретаріату президента і "голубого" уряду в один голос і з однаковою радістю оголосили про вступ України до "Світової організації торгівлі" (СОТ - WTO) на протязі січ ... Читати далі »
Переглядів: 1779 | Додав: rozum | Дата: 10.12.2007 | Коментарі (0)

Відкриття для преси 6 грудня о 13-00.
Київ, вулиця Спаська,16-б, Поділ, Музей гетьманства (метро «Контрактова площа»)
Тел.5122230
-----------------------------------------

Майстри центру «Булат НВР» представлять сенсаційні вироби з булатної сталі, секрет виготовлення якої їм вдалося розгадати. Буде експонуватися легендарний Меч Революції, за який перед виборами пропонували 150 тисяч доларів. Безпрецедентний ніж «Ярило», колекція кортиків «Козацька слава», мисливські ножі, бойові кинджали…

Це перший офіційний показ! Ще жодного разу повна колекція не виставлялася для масового огляду! Хоча, клинки центру встигли стати переможцями кількох міжнародних виставок…

6 грудня, о 13-00 відбудеться офіційне відкриття виставки і прес-конференція керівника центру «Булат НВР», Академіка Міжнародної академії козацтва, генерал-майора козацтва, Верховного отамана Товариства козаків Київщини Володимира Остаповича. Ведучий – редактор міжнародного козацького журналу «Нов ... Читати далі »
Переглядів: 1987 | Додав: rozum | Дата: 05.12.2007 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 36 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024