РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2007 » Листопад » 1 » Націонал-патріоти готуються до зустрічі з "євроазійцями" в Києві
Націонал-патріоти готуються до зустрічі з "євроазійцями" в Києві
16:27
Якщо представники Євразійського союзу молоді робитимуть спроби провести свої акції в столиці України, на вулиці Києва вийдуть тисячі українських націонал-патріотів. Про це RUpor`y заявив заступник голови ВО «Свобода» Руслан Кошулінській.
«Навряд чи вони на це вирішаться, ми однозначно не дамо ЕСМ ні єдиного шансу. Ми вже показали маршем УПА, скільки людей можемо вивести на вулицю, і не думаю, що хтось інший це зможе», відзначив він.
Кошулінській відмітив, що ВО «Свобода» не планує альтернативних акцій запланованому на вихідні російському маршу в Севастополі:
«Досвід взаємодії з правоохоронними органами, зокрема АРК Крим, показує, що це не завжди безпечно. Недавно керівника нашої організації серед білого за участю міліціонерів дня скинули з моста і поламали ноги.Мало того, міліція, як правило, сама бере участь в акціях під російськими тріколорамі, у тому числі і євроазійців».

Він відзначив, що така ж реакція, швидше за все, буде і на цей раз.

«Питаннями подібних маршів повинна займатися СБУ, це її прямі зобов'язання – захищати українців і Україну. Я думаю, що у них є достатньо ресурсів і кваліфікації, немає тільки політичної волі керівників держави. Адже навряд чи можна собі уявити, що в США або Росії можна публічно і некарано зняти державний прапор і так над ним поглумитися. Є національна гордість, пошана, правила поведінки до державних символів, а якщо ми дозволяємо таке відношення до них, то ми не держава, а просто купка громадян, що живуть на загальній території», - відзначив замголови ВО «Свобода».
Він також заявив, що «якщо відповідні каральні органи, зокрема МВС не дадуть адекватну оцінку тому, що відбулося, то реагувати буде сама громадськість».
Нагадаємо, що прес-служба ЕСМ-Крим заявила, що 4 листопада - в день звільнення Русі - Євразійський союз молоді, ряд патріотичних організацій України і Криму проведуть Імперський (Російський) марш в Севастополі.

Просмотров: 1754 | Добавил: MaKaR | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024