РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » Архів новин
Забиті тюлені скоро поповнять довгий список жертв дурості Євросоюзу в Брюсселі.

Тупість Загальної Риболовної Політики ЄС і безрозсудне перевищення норми вилову риби іноземними промисловими кораблями спричинили катастрофічне зменшення рибного фонду в Північному морі, тому єврократи вже проголосували за забій тюленів і морських птахів за «злочин» поїдання риби.

Правила Євросоюзу змушують моряків знову викидати в море 1 млн. тон мертвої риби щороку. Однак хоча ця проблема була створена Євросоюзом, їх відповідь полягає у забої цих невинних тварин замість того, щоб змінити свою згубну по ... Читати далі »

Переглядів: 1592 | Додав: Helen-von-Graven | Дата: 07.03.2013 | Коментарі (1)

svp logoПартія Шведів – націоналістична політична партія, заснована в 2008 році як Народний Фронт (Folkfronten) колишніми членами Націонал Соціалістичного Фронту. З початку існування партії лідером був Даніель Хьоглунд, а з січня 2013 партією керує Стефан Якобсон.

Програма партії складається з 10 пунктів.

1 Швеція в майбутньому має бути шведською: тільки люди, що належать до західної генетичного і культурної спадщини, куди входять етнічні шведи ... Читати далі »

Переглядів: 1525 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 06.03.2013 | Коментарі (0)

pavlichenko petitionПротягом останнього місяця – з 26 січня по 25 лютого 2013 року, петиція з вимогами сприяти звільненню безневинно ув”язеної родини Павліченків та поширення дії «Акту Магницького» на посадовців, що сприяли фальсифікації справи проти них, отримала найбільшу підтримку серед усіх іноземних петицій, розміщених на сайті адміністрації президента США. На її підтримку висловилося більше 30 тисяч громадян, до того ж, багато підписів було скасовано з невідомих причин.
... Читати далі »
Переглядів: 1403 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 27.02.2013 | Коментарі (1)

french ss- Полковнику, мене звинувачують в тому, що я робив расову війну. А ви мені кажете: «Якщо ви погоджуєтесь на ще одну, ви звільняєтесь від першої.» Він був в ступорі. Я йому також оголосив майбутній розпад усіх колоніальних імперій. Він спочатку став мене сприймати презирливо та відповів, що мої погляди лише прості теоретичні погляди і ми не знаємо, що станеться за 15 днів. Я відповів: «Я також не знаю, що буде через 15 днів, але я знаю, що станеться тут через 15 років»

(Слова франузького есесівця, якому пропо ... Читати далі »

Переглядів: 1329 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 12.02.2013 | Коментарі (0)

Жан Бодрія́рПоклавши край феодальному ладові, буржуазія зруйнувала порядок і тотальний код суспільних відносин (походження, честь, гієрархію) для того, щоб замінити його іншим (виробництво, економіка, раціональність, поступ). І саме тому вона розглядала себе як клас (а не як прошарок чи стан: "третій стан" — це лише термін, котрим її позначають), як щось геть нове, як докорінно нову концепцію суспільних відносин, за допомогою якої можна збурити кастовий лад.

Пролетаріят же нездатен щось докорінно протиставити ладові класового суспільства. На противагу буржуазії, що розігрує свою партію (економіку) шляхом накидання свого коду, "пролетаріят" хоче визволятися во ім’я ... Читати далі »

Переглядів: 1797 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 20.01.2013 | Коментарі (0)

Повторимо, що, якщо рід вождів і не зник повністю, то це, в усякому разі, відбудеться дуже скоро. І все спрямується в поспішному крещендо до нівелювання матеріального і безособового життя. Так звані "вищі" або "правлячі" класи - це сьогодні звучить як іронія: верховоди інтернаціональних фінансових організацій, а також промисловці і чиновники, є в дійсності не більше, ніж вільновідпущеники, яких пани відправили наглядати за своїми слугами і управляти своїм господарством. І це ярмо надіто на гігантську, сліпу, автоматизовану масу робітників і службовців. Але навіть над цим рівнем не віє вільне повітря ні для рабів, ні для вільновідпущеників, наглядачів над рабам і - все це не належить нікому, і в цьому жахлива істина "цивілізації"!

Юліус Евола "Язичницький Імперіалізм ... Читати далі »
Переглядів: 1966 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 16.01.2013 | Коментарі (0)

14 січня в Києві пройшла акція протесту на підтримку сім'ї Павліченко. За декілька днів до суду масштабні акції протесту пройшли містами України. В Одесі, Дніпропетровську, Чернігова, Броварах та навіть Єнакієво місцева молодь та футбольні уболівальники вийшли на вулиці на підтримку Павліченків.
На акції протесту в Броварах зібралося близько півтора сот чоловік. До організації маршу долучалися декілька киян. Оксана Шелестюк, Сергій Філатов і ще троє киян допомагали з подачею заявки на акцію, розклейкою стікерів та іншою організаційною роботою. Хлопці належали до уболівальників "Динамо-Київ". А Оксана просто була волонтером правозахисної кампанії.

Повертаючись в Київ на метро "Лісова" вони помітили в метро декілька фанатів ФК "Арсенал-Київ", що стежили за ними. Динамівці сіли на "526" маршрутку. Кілька ... Читати далі »
Переглядів: 1912 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 15.01.2013 | Коментарі (0)

ultra right Через шість тижнів після виборів, де перемогла Партія регіонів, угрупування Президента України Віктора Януковича, новий український парламент зібрався в середу на своє перше інавгураційне засідання і вперше крайня права партія Свобода ("Свобода" у слов'янських мовах) увійшла в парламент. Поява настільки помітна, наскільки й сильна.

Тоді як зовні активістки руху Femen бичували топлес корумпованих парламентаріїв, кілька членів Свободи влаштували полювання на двох опозиційних депутатів, яких звинувачують, що вони були куплені Партією регіонів.

Переглядів: 19681 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 29.12.2012 | Коментарі (1)

coelho
Ми починаємо серію текстів про праві партії Європи.


"Ідеї не знищються" звучить гасло на біг-борді лідер португальської правої партії Жузе Пінту Коельу. А нижче зрозумілий українцям вислів "Баста іміграції", Досить іміграції та "Гарної вам поїздки". Літак ілюструє готовність відправити мігрантів додому.

Партія Національного Відродження (порт. - Partido Nacional Renovador) була створена в лютому 2000 року прихильниками невеликих правих партій, націоналістичних організацій та ... Читати далі »

Переглядів: 3935 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 25.12.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 35 36 »
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024