РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » А.В.
   В п"ятницю ввечері забрав гітару, в суботу ж купив комбік і тепер я можу грати. Лише часу для цього не дуже багато, а вертаюсь додому пізно. В суботу був на Антонич-фесті, на сам фест не заходив, настрою не було, та і сам фест на мою думку могли б продумати краще. Але не хочу критикувати його, цей рік в Україні рекордний по кількості фестів - і це класно. Зустрів багато знайомих. В неділю також зустрів багато знайомих. Ми з друзями говорили про групу, вже знайшли місце де будемо репетирувати а також в той день знайшли випадково двох музикантів які скоріш за все гратимуть з нами. Або скоріше це вони нас знайшли. Наприклад підходить дівчина і стріляє у мене цигарку, я дістаю з пачки, але Антон жартома каже: "Не давай". Дівчина: "Чому, мені вже 20 років", починається розмова - виявляється вона грає на барабанах та ще й знає санскрит! Я ще зауважив - як добре що я курю )) І насправді, якщо згадати, скільки цікавих знайомств було саме через цигарки! Я часто згаду ... Читати далі »
Категорія: А.В. | Переглядів: 1988 | Додав: rozum | Дата: 05.10.2009 | Коментарі (1)

   Нещодавно я був в стані катарсису працюючи над створенням кліпу. Нічим іншим не міг займатись в цей час, і навіть відволікання які були (а будучи в інтернеті важко уявити щоб їх не було) не заважали мені. Він вийшов чудовим, хоча тим кому не подобається сама його концепція - їм і кліп не сподобається.
Я ще раз переконався що нам потрібні люди які вміють працювати з аудіо-візуальними технологіями сучасності. От я вмію, я це довів і ще раз переконався що в мистецтві я можу проявляти себе далеко за межами літератури як такої.
Сьогодні бачився з Анною Багряною, дуже цікава була розмова, шкода що не вийде прийти 8 жовтня на презентацію її книжки в Купідоні. Але ви, хто читаєте цей блоґ - можете піти. Початок о 18. Також Аня виступить на дні Ніцше, окрім неї там буде ще будуть й інші цікаві люди, поки що не вказуватиму хто саме. З місцем ще не визначився.
   Дискутую з італійським мислителем на теми геополітики. дуже цікава розмова, він завалює ... Читати далі »
Категорія: А.В. | Переглядів: 1965 | Додав: rozum | Дата: 02.10.2009 | Коментарі (0)

Останнім часом я все-більше схиляюсь до ідеї вести свій блоґ.
Я маю не один свій блоґ в інтернеті, але всі вони чи то запущені, чи то забуті чи несистемні чи під псевдонімом.
Зараз же я відчув що вести свій блоґ - це ледве не необхідність, починаю так, а потім буду вести на своєму сайті voloshyn.org Коли відновлю.

Вчора був на вишколі Вільного Українського Козацтво, давно не був в лісі, чудово все пройшло. Після нього заїхали з Мечеславом в Будинок Кіно, там проходили відеопокази та фотовиставки, типу спроба реанімувати Спілку Кінематографістів. Піднявшись на третій поверх у мене одразу взяли інтерв"ю, це були УТР - гарний канал до речі. Я б його дивився якби взагалі дивився телебачення. Ну іноді дивлюсь окремі передачі в інтернеті.
Зустрів багато знайомих, там ще були поетичні читання, коли я прийшов вже все було завершено, але зустрів Анну Багряну і подарував їй свою збірку. Обов"язково треба зустрітись найближчим часом, бо вона в Києві буде місяць, а ... Читати далі »
Категорія: А.В. | Переглядів: 4476 | Додав: rozum | Дата: 27.09.2009 | Коментарі (0)

Форма входа
Календарь
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024