РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2009 » Жовтень » 2 » ЗАПИС ДРУГИЙ
ЗАПИС ДРУГИЙ
01:25
   Нещодавно я був в стані катарсису працюючи над створенням кліпу. Нічим іншим не міг займатись в цей час, і навіть відволікання які були (а будучи в інтернеті важко уявити щоб їх не було) не заважали мені. Він вийшов чудовим, хоча тим кому не подобається сама його концепція - їм і кліп не сподобається.
Я ще раз переконався що нам потрібні люди які вміють працювати з аудіо-візуальними технологіями сучасності. От я вмію, я це довів і ще раз переконався що в мистецтві я можу проявляти себе далеко за межами літератури як такої.
Сьогодні бачився з Анною Багряною, дуже цікава була розмова, шкода що не вийде прийти 8 жовтня на презентацію її книжки в Купідоні. Але ви, хто читаєте цей блоґ - можете піти. Початок о 18. Також Аня виступить на дні Ніцше, окрім неї там буде ще будуть й інші цікаві люди, поки що не вказуватиму хто саме. З місцем ще не визначився.
   Дискутую з італійським мислителем на теми геополітики. дуже цікава розмова, він завалює мене іменами та назвами творів які я не читав, а деякі і не прочитаю вже. На жаль час така річ що його не вистачить на всі цікаві книжки які у мене є навіть в друкованому варіанті. А якщо додати електронні джерела і англійську чи французьку чи ... які я ще мови знаю?.. Ні, коли уявляєш такий великий обсяг - то тим менше хочеться читати всяку попсу та дріб"язковість постмодерну. Це також одна з причин чому я не читаю більшість сучасних літераторів. Прийшло в голову: Археофутурист може спуститись до болота постмодерну, але постмодерністи ніколи не піднімуться до висот археофутуризму. Це перефразування відомої приказки.
   То цей італієць євразійських поглядів, але не таких як шовіністична тусовка дугіна, та й взагалі треба з ним поговорити детальніше бо з багатьма речами я можу погодитись. Можливо запросимо його на Традиціоналістичний Клуб, ніхто часом не знає італійську?
   Щось не дзвонить цей тіп, додався в друзі в соц мережах а не дзвонить. Я йому запропонував проект на міліард - участь в зйомках фільму по мотивам оповідання Юрка Покальчука "Те що на споді". Ті хто читали - можуть зрозуміти що це буде за фільм )) Так от просто тіп дружить з донькою Покальчука, а у неї ж здається авторські права, та й взагалі може вона хотіла би знятись в цьому фільмі? Цей фільм може стати українським блокбастером, я думаю Юрко Покальчук зацінив би цю ідею. Але ідей у мене багато - тому всі реалізувати одночасно не виходить.
   Спілкуюсь ночами по інтернету, листуюсь, цікаві розмови, але на наступний тиждень буде напружений, тому треба від них відвикати...
 Сьогодні думав над тим як навколишнє середовище впливає на творчість. Точніше - наскільки?.. Бо я писав і в дорозі, і на парах під час екзаменів і в той час коли всі були на вечірці... Але певні місця, середовища, звісно впливають на творчість... добре, це окрема тема.
Категория: А.В. | Просмотров: 1980 | Добавил: rozum | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024