РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2007 » Жовтень » 25
  

Любі соратники! Білі націоналісти по всьому світі. Організація "Патріот України" запрошує Вас взяти участь у пан-Європейському марші солідарності, що відбудеться 27 жовтня 2007 року.

Мета акції: Привернути увагу європейської громадськості до проблеми підриву традиційного Європейського суспільства, знищення традиційної Європейської культури та корінних націй Європи шляхом пропаганди статевих збочень, наркоманії та алкоголізму. Звернути увагу на екстремістські д ... Читати далі »

Переглядів: 1898 | Додав: rozum | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (0)

Організація Об'єднаних Націй сприятиме поширенню інформації про Голодомор 32-33 років в Україні. Про це заявив координатор системи ООН в Україні Френсіс О'Доннел. Місію ООН він вбачає у якомога ширшому інформуванні про трагедію, адже світ має володіти правдивою інформацією про ті події.
За словами представника організації, ООН готова визнати голодомор 30-тих років актом геноциду українського народу після голосування країн-членів. Нагадаємо, геноцид уже визнали дев'ять іноземних країн: Аргентина, Австралія, Естонія, Канада, Литва, Польща, США, Угорщина та Іспанія. Наступний рік в Україні оголосять роком пам'яті жертв голодомора.
Переглядів: 1993 | Додав: MaKaR | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (0)

«Братство» Корчинського готове заплатити $20 тис. за осквернення символіки Росії. Про це заявив сам лідер Дмитро Корчинський сьогодні, 25 жовтня, у ході круглого столу на тему: «Події навколо Говерли: випадковість або тенденція».

«Я особисто і «Братство» в цілому обіцяємо, що заплатимо 15–20 тис. доларів за відеокасету із записом вандалізму щодо російських національних символів», – заявив Корчинський.
Лідер «Братства» впевнений, що Україна заслужила осквернення своїх національних символів.
«Це показує, що ті, хто називає себе в Україні націоналістом і патріотом, демонструють симулятивне лицемірство. Росія дала ляпас Україні, але українське суспільство імпотентне. Воно навіть не може дати ляпас у відповідь», – переконаний Корчинський.

За матеріалом УРА

Переглядів: 2139 | Додав: MaKaR | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (0)

Росія є європейським лідером за числом іммігрантів. За кількістю гастарбайтерів українці поступилися лише китайцям, яких тільки за офіційними даними загалом по країні близько 210 тисяч, 40 відсотків з них працює у Москві. Про це заявив глава Федеральної міграційної служби Костянтин Ромодановський з посиланням на дані міжнародних організацій.

Близько 65 відсотків своїх заробітків, або 13 мільярдів рублів на рік, мігранти відправляють в свої рідні країни. Ромодановський привів в приклад Таджикистан, Киргизію і Молдавію, відзначивши, що більше 30 відсотків ВВП цих країн складають гроші, зароблені їхніми громадянами в Росії. Раніше у ФМС заявляли, що внесок мігрантів в російську економіку щорічно складає 50 мільярдів доларів.

За даними російських чиновників, в країні офіційно зареєстровано близько 1,65 мільйони трудових мігрантів, ще близько двох мільйонів іноземців трудиться нелегально. Втім, незалежні експерти вважають, що ці цифри значно занижені і реальна кількість мігрантів в ... Читати далі »

Переглядів: 2472 | Додав: MaKaR | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (2)

У Лондоні розгорівся найбільший за останні роки релігійний конфлікт, що показав все нахабство не-білих прибульців до Європи. Городянам стало відомо про плани знести великий християнський центр і звести найбільшу у Європі мечеть. Протистояння корінних мешканців та прибульців-ісламістів, що по суті є між расовим протистоянням, хоча і подається як релігійне, стало ключовою темою в публікаціях провідних британських газет. Урядовці вже назвали цей конфлікт найгострішим питанням сьогоднішньої внутрішньої політики Британії.

Численні церкви – візитівка британської столиці. І кожен турист, покидаючи Лондон, обов'язково фотографується на тлі Вестмінстерського абатства чи Собору Святого Павла. Але навряд чи хто знає, що варто лише виїхати за межі центру міста, як шпилі церков змінять мінарети мечетей. Тут, околицях, селяться прибульці зі Сходу.

Такий вигляд має сьогодні знаменитий район Хекні – саме звідти родом Ліза Дулітл з «Пігмаліона». Місцеві дівчата дуже схожі на героїню Бернарда Шо ... Читати далі »

Переглядів: 2501 | Додав: MaKaR | Дата: 25.10.2007 | Коментарі (0)

Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024