РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2007 » Жовтень » 25 » Перетворення Європи(Європа соборів перетворюеться на Європу мечетей)
Перетворення Європи(Європа соборів перетворюеться на Європу мечетей)
12:47
У Лондоні розгорівся найбільший за останні роки релігійний конфлікт, що показав все нахабство не-білих прибульців до Європи. Городянам стало відомо про плани знести великий християнський центр і звести найбільшу у Європі мечеть. Протистояння корінних мешканців та прибульців-ісламістів, що по суті є між расовим протистоянням, хоча і подається як релігійне, стало ключовою темою в публікаціях провідних британських газет. Урядовці вже назвали цей конфлікт найгострішим питанням сьогоднішньої внутрішньої політики Британії.

Численні церкви – візитівка британської столиці. І кожен турист, покидаючи Лондон, обов'язково фотографується на тлі Вестмінстерського абатства чи Собору Святого Павла. Але навряд чи хто знає, що варто лише виїхати за межі центру міста, як шпилі церков змінять мінарети мечетей. Тут, околицях, селяться прибульці зі Сходу.

Такий вигляд має сьогодні знаменитий район Хекні – саме звідти родом Ліза Дулітл з «Пігмаліона». Місцеві дівчата дуже схожі на героїню Бернарда Шоу. І у 21-му столітті тут живуть як в 19-му. І розмовляють жахливою англійською, зрозумілою лише місцевим мешканцям. Але мине кілька років – і таким Хекні залишиться лише в літературі. Тут будують олімпійське селище до ігор 2012 року, знищуючи старовинні особнячки та мальовничі паби (паралелей не виникає?).

Саму реконструкцію тримають в таємниці (демократія, б...!!!!) – перекрито всі дороги, навіть місцевих мешканців пускають за спеціальним дозволом.

Гаррі Овен, представник ради району Хекні: «Тут цілодобово стоїть жахливий шум, роботи триватимуть кілька років. Усі згодні потерпіти заради Олімпіади, лише церкву справді шкода зносити». Очевидно, населення країни з першим парламентом, вже давно перетворилось на бидло, не здатне відстояти свої права перед урядом.

До церкви вже й пройти неможливо – настільки все довкола розкопано. Будівля заважає спорудженню олімпійського селища, і тому її слід знести – так вирішила влада. Руйнування християнського собору, можливо, залишилося б непоміченим (воістину, жодна віруюча людина не може хотіти, щоб Україна вступила в ЄС), якби зовсім поруч не задумали побудувати мечеть.

Величезний шматок землі, на околиці Лондона, купили за півтора мільйона фунтів – величезну за тутешніми мірками суму. Тепер, коли це вже приватна власності, всі зрозуміли – тут збираються звести найбільшу у Європі мечеть.

Будмайданчик протягом однієї ночі обнесли парканом з колючим дротом. І з місцевими мешканцями, як і з журналістами, говорити тут навідріз відмовляються.

Про те, хто ж насправді таємничі власники цієї землі, першим довідався – Алан Крейґ, депутат місцевої ради. В офіційних документах, які він розшукав, йдеться про спорудження релігійної зі школи і мечеті, яка у вп'ятеро більша Собору Святого Павла в Лондоні. Мечеть розрахована на 12 тисяч віруючих – у Європі таких ще будували. Містер Крейг каже, що ні досі немає проекту, ні усіх необхідних документів, а роботи ось-ось почнуться.

Просмотров: 2510 | Добавил: MaKaR | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024