РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » РІЗНЕ
Анонс: 07 січня 2010, Київ, Палац спорту. Країна Мрій та Олег Скрипка знову дарують нам свято – різдвяні Етно-диско-вечорниці!

Казкове дійство розгорнеться 7 січня у київському Палаці Спорту. На гостей чекатимуть пісні і танці, пригощання традиційними стравами, конкурс вишиванок, а переможці отримають подарунки – музичні диски від видавництва «Країна Мрій».

Чи можна відсвяткувати Різдво веселіше, аніж так, як це робили українці в усі часи – розважившись дружно, щиро та на повну силу? Дивовижний мікс старовинних традицій, народної музики та сучасної дискотеки – ось кращий рецепт неповторного захоплюючого свята.

Вечорниці Етно-диско в рамках мистецької акції «З Україною в серці» вже відг ... Читати далі »

Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1505 | Додав: rozum | Дата: 06.01.2010 | Коментарі (0)

BALKANFEST, який відбудеться у Києві, в Палаці спорту, 4-5 грудня 2009 року - це міжнародний дводенний фестиваль, у перспективі щорічний, організований командою прихильників балканської музики для тисяч однодумців. Емір Кустуріца та The No Smoking Orchestra (Сербія), Gogol Bordello (США), Гайдамаки (Україна), Fanfare Ciocarlia (Румунія), Kocani Orkestar (Македонія) KAL (Сербія) - зірковий склад учасників фестивалю, гарячий мікс карнавалу, балагану, рок-н-ролу, джазу, циганських танців, турецьких маршів, сараєвської панк-культури, на трубах, кларнетах, скрипках, літаврах, під впливом мелодій Ближнього Сходу і навіть Ямайки.

Недорогі квитки, знижки гостям фестивалю в магазинах Nikе, мелодійна та життєрадісна музика Балканського півострова, батьківщини давніх культур та цивілізацій, справжня життєва енергія, так необхідна сучасній урбаністичній людині - очікування фестивалю вже стало святом для прихильників запрошених музикантів з у ... Читати далі »

Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1784 | Додав: rozum | Дата: 29.10.2009 | Коментарі (0)

Інтернет-видання «ЛітАкцент» запрошує на вечір

«Сюрреаліст Микола Холодний»

Був такий поет – Микола Холодний. У серпні 2009-го йому виповнилося б 70 років. Проте в 2006-му Миколи Холодного не стало. Його літературна спадщина (вірші, публіцистика, літературознавство і навіть наукові трактати) ще не зібрана й належно не оцінена.

Здається, це перший творчий вечір поета. Об’єктивна оцінка його творчості може відкоригувати канон української літератури ХХ ст...

До участі у вечорі «ЛітАкцент» запрошує людей, які добре знали Миколу Холодного – дивного поета, який вважав, що він народиться після того, як помре.

Вечір Миколи Холодного відбудеться 29 жовтня о 18 год у книгарні «Є» (вул. Лисенка, 2)

Микола Холодний народився 30 липня 1939 року на Чернігівщині. ... Читати далі »

Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1755 | Додав: rozum | Дата: 29.10.2009 | Коментарі (0)

28 жовтня о 17.00 в приміщенні Музею Тараса Шевченка (Київ, бульвар Шевченка, 12) Павло Вольвач презентує свою нову поетичну збірку «Триб», яка побачила світ у видавництві «Факт».

Веде вечір Василь Портяк.

До нової книги Павла Вольвача увійшли поезії, написані за останні роки. В них поет відкриває іншу територію, інші музику та «геопоетику». Це новий метафізичний простір і нове чуття метафоричної невагомости. Тут відбувається осмислення досвіду міста крізь місто, котре пронизує всі міста й топоси, але не всім відкривається. При тому, Вольвач парадоксальним чином залиша ється вірним собі колишньому. А його голос та інтонацію важко сплутати з чиїмось іншими.
Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1756 | Додав: rozum | Дата: 26.10.2009 | Коментарі (3)

25 жовтня, неділя, о 16:00, в київському міському Будинку вчителя, вул. Володимирська, 57, відбудеться Мистецький Вечір «Лицарі волі», присвячений 67-й річниці створення Української Повстанської Армії та 65-й - Української Головної Визвольної Ради.

Захід складатиметься з офіційної частини (промов спеціально запрошених гостей, зачитувань привітань представників державної влади) та виступів музичних гуртів та сольних виконавців.

У Мистецькому Вечері візьмуть участь сотник УПА Мирослав Симчич, дочка президента УГВР Кирила Осьмака Наталія Осьмак, зв‘язковий Романа Шухевича Любомир Палюга.

Учасників та гостей заходу потішать своїми виступами гурт «Рутенія», бандурист Тарас Компаніченко, заслужена артистка України Леся Горова, народна артистка України Галина Яблонська, хор «Чумаки», актори Кирило Булкін та Василь Шандро.

Захід о ... Читати далі »

Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1660 | Додав: rozum | Дата: 23.10.2009 | Коментарі (3)

« 1 2 3
Форма входа
Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024