РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2011 » Лютий » 20
26 лютого о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі на Великій сцені відбудеться вистава «Квартет для двох».

Зірка минулих років, відомий композитор, заявляє своїй дружині, з якою прожив багато років у щасливому шлюбі, що покохав іншу. Жінка, м’яко кажучи, шокована не стільки самою звісткою, скільки надто юним віком своєї наступниці. До того ж, коханий чоловік має намір оселити молоду дівчину у їхній квартирі. Але стати третім зайвим у такій пікантній ситуації нікому не захочеться…

Над виставою працювали:  режисер – постановник – Анатолій Петров, художник – постановник – Лариса Чернова, музичне оформлення – Катерина Чернова.

Ролі виконують: Людмила Дементьєва, Ярослав Чорненький, Валерія Ходос, Анатолій Сомик.

Квитки можна придбати в касі театру за адресою вул. Прорізна, 17
тел. каси 278-73-92
а також забронювати на сайті www.molody.kiev.ua
Категорія: ТЕАТР | Переглядів: 1323 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 20.02.2011 | Коментарі (0)

25 лютого о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі відбудеться вистава «Талан».

П’єса корифея національного театру Михайла Старицького  «Талан» цілком присвячена театральному середовищу і розповідає про складний і хвилюючий світ духовного життя українських провінціальних акторів. Письменник показує їх побут, професійні та поза сценічні взаємини. В українській мові словом талан називають долю, життєвий шлях кого не будь, або ж щасливу долю, удачу...  Головна героїня — обдарована артистка Марія Лучицька. Свій твір М. Старицький присвятив геніальній українській артистці Марії Костянтинівні Заньковецькій, до якої ставився з великою шаною. Вона ж певною мірою була прототипом Лучицької. Більшість епізодів автор взяв з біографії Заньковецької, навіть не дуже змінивши їх. Сценічне життя п'єса розпочала в бенефіс Марії Заньковецької в Москві 26 березня 1894 p., де в той час гастролювали українські актори. Роль Лучицької бенефіціантка зіграла тоді з велич ... Читати далі »
Категорія: ТЕАТР | Переглядів: 1930 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 20.02.2011 | Коментарі (0)

24 лютого Молодий театр презентує поетично-музичну виставу «Інкрустації», що складається з віршів  відомої сучасної української поетеси Ліни Костенко.  Поруч з актрисою  Лідією Вовкун, яка читає вірші, образний світ вистави, його музично-пісенний ряд  творять  відомі співачки Леся та Галина Тельнюк. До вистави, що складається з трьох умовних частин - Дорога до любові, Я і Світ, Я і Вічність, увійшли вірші з різних поетичних збірок авторки: "Крізь роки і печалі", "Безсмертним рухом скрипаля", "Осінні сонети", "Інкрустації", "Летючі катрени", "Душа шукає ..... в словах".  Три жінки, які весь час присутні на сцені, створюють мінливий образ великої поетеси, її тонку філософію. Візуальний ряд вистави, а це комп’ютерна гафіка, відголошує  душевні переживання героїнь.  Поєднання комп’ютерної технології і живої людської душі, механічного інтелекту і творчого акту митців надає виставі  особливого звучання.

Багато хто відпочиває ... Читати далі »
Категорія: ТЕАТР | Переглядів: 1512 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 20.02.2011 | Коментарі (0)

23 лютого о 19.00 у Київському академічному Молодому театрі на Великій сцені відбудеться вистава «Сатисфакція».

Нарешті глядачі матимуть змогу переглянути давноочікувану постановку в Молодому театрі однієї з найзагадковіших, динамічніших і захоплюючих комедій  Вільяма Шекспіра про невідворотну перемогу юності й любові над злістю й жадобою. Молодий Бассаніо, що по самісінькі вуха опинився у боргах, звертається до свого приятеля – венеціанського купця Антоніо з проханням позичити йому грошей. Три тисячі дукатів хлопцю цього разу потрібні не на розваги і пиятику, а на залицяння до багатої красуні Порції. Антоніо, що й сам сидить на мілині, заспокоює друга. Він обіцяє зайняти необхідну суму у місцевого лихваря Шейлока, старого єврея, який тремтить над кожною копійкою.  Шейлока ненавидить пів Венеції, але нестачі в клієнтах він не відчуває. Вексель Антоніо підписує на екзотичних умовах: за кожен день простроченого платежу йому доведеться заплатити лихвареві ф ... Читати далі »
Категорія: ТЕАТР | Переглядів: 1401 | Додав: Andre-de-Renon | Дата: 20.02.2011 | Коментарі (0)

Форма входа
Календарь
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024