РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2009 » Листопад » 30 » "Лєніна з Бесарабки" (С) Віктор Ющенко
"Лєніна з Бесарабки" (С) Віктор Ющенко
23:45
Вчора, у 77 роковини відзначення Голодомору, мав нагоду побачити Президента зблизька й навіть перекинутись з ним кількома словами. Це сталося близько 17-00 на Михайлівській площі, куди він з родиною прибув з меморіального комплексу жертв Голодомору на Печерську, там же й був епіцентр жалобних заходів, тому й на Михайлівській було відносно мало народу. Відтак, можна було підійти майже впритул до Гаранта, поспілкуватися з ним, пофотографувати. Ющенко поклав горщики з калиною та свічкою до пам'ятника жертвам Голодомору й зробив власноруч декілька його знімків.

Серед тих, хто спілкувався тоді з Президентом була й Вікторія Омельченко, яка напередодні - 27 листопада, в день відкриття ганебного пам'ятника Лєніну закидала його яйцями разом зі своїм сином. Вона поскаржилася Ющенкові на хамську поведінку міліції та бандитські дії лівих, що кинулися на неї з кулаками.

Президент вислухавши пані Вікторію зауважив, що дійсно відкриття пам'ятника Лєніну це ганьба й пообіцяв, що Лєніна на Бесарабці не буде.

Потім Гарант у супроводі охорони удалився.

Звичайно приємно було почути такі слова з вуст Президента, проте, я собі думаю: що заважало йому це раніше зробити? Один розчерк пера - п'ять секунд і все, хай тоді пащекують комуністи й протестують хоч до кінця президентської каденції Ющенка, байдуже.

Є й інша сторона медалі. Указ Президента про демонтаж пам'ятників комуністичним діячам давно діє, проте, складається враження що у деяких постаментів імунітет на цей указ, інакше як можна пояснити демонтаж пам'ятників катам Петровському й Косіору й відкриття відреставрованого Лєніна декілька днів тому.

Будемо сподіватися, що Гарант хоча б в цей раз керувався принципом "пацан сказал, пацан сдєлал". Хоча, якщо реально дивитися на стан речей, у Ющенка на це лишилося мінімум часу, може саме тому, розуміючи це він й кидається обіцянками направо й на ліво? Хоча не будемо забігати на перед, може все-таки його ця обіцянка про демонтаж бесарабського Лєніна буде його лебединою піснею? Це б було достойним завершенням його роботи на посаді Президента України.

Категория: ВІКТОР ЄНУКОВИЧ | Просмотров: 2023 | Добавил: Регент | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024