РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2009 » Листопад » 27 » Феміністи-сіоністи
Феміністи-сіоністи
01:32
   Сьогодні десь в блозі натрапив на одну з акцій організації FEMEN. На ту акцію де активістки були в марлевих пов`язках та демонстрували цицьки. Я задався питанням - чому ж ті цицьки такі маленькі?.. Тому я став дивитись ролики з інших пафосних акцій, а роликів цих немало в інтернеті.

   Про цю організацію я знаю вже давно. Вперше почув коли вони кинули тортом в Бузину. І правильно зробили! Та і деякі месаджи їхні, направлені проти секс-туризму в Україні, чи проблеми сексуальної "експлуатації" ректорами та викладачами студенток досить непогані. Хоча це гасло "Україна - не бордель" - воно неправильно. Не можна робити таких порівнянь акцентуючи на негативі, бо "Україна" і "бордель" - це не ті слова що мають стояти в одному асоціативному ряді. Це нагадує (анти)рекламу "Пилипишин не гей". Тобто у тих хто не знає чи гей Пилипишин чи ні (або навіть не знає хто такий Пилипишин) - одразу з`являються підозри - а може він гей - бо ж чому ці надписи з`являлись масово? Виправдовування - це вже частковий програш.

   Мені сподобалась одна з активісток FEMEN, така висока блондинка, в одному з роликів вона була Ксюша, в іншому Олександра Шевченко. Патріотичне прізвище - нічого не скажеш. Але найголовніше що я побачив одну передачу, де ця активістка разом з дівчатами якраз в напівоголеному вигляді заявились у ТВ студію. Дівчата мовчали, Олександра говорила. Як і ведучі заувважили - їм байдуже за що протестувати. У мене також склалось таке враження. Але з вуст цієї симпотної блондиночки прозвучала культова фраза, яка і допомогла мені без будь-яких досліджень розкрити те, хто стоїть за цим рухом!

   Вона сказала, що FEMEN живе за гроші активісток та ще гроші дають якийсь Dj Hell та Джед Санден. Хто такий Діджей Хелл - х.. його знає. Але Джед Санден - знайоме прізвище... і тут я згадую - а, це ж американський сіоніст, голова KP Media, та в минулому видавець найпопулярнішої англомовної газети Kyiv Post, що виходила з 1995 року. Тепер все стає на свої місця. Що цікаво, недавно Kyiv Post купив пакистанський бізнесмен і, практично одразу заборонив розміщення в газеті оголошень про секс-послуги. Для тих хто читав чи хоча б бачив цю газету - на передостанній сторінці під "прикриттям" масажу, релаксу та подібного там пропонувались послуги шлюх для іноземців. Ну може не тільки для іноземців, але ж усі повідомлення були розміщені саме англійською, при чому багато з тих повідомлень були написані наче від першої особи, наче від самої шлюхи (а може так і було). Так от поки Джед Санден був власником - він, попри тиск, стояв на тому щоб ці об`яви там були. Це і кошти приносило великі, і, можливо сам факт приносив йому задоволення. Невже після цього хтось може вірити у щирість FEMEN та тих людей що контролюють цю організацію? Невже може бути якась мотивація окрім як заробити гроші у активісток?

  Якщо хтось не знає, чи сумнівається в цьому - я готовий надати посилання, все це можна знайти в тому ж Київпості. Бо я не пишу статтю для когось, це лише мій блоґ на РОЗУМ.ІНФО, до речі перший запис. 

   А це до уваги тим, хто вірить в громадянські організації чи, боронь Боже, в феміністичні ідеали ) Чи думаєете, що того хто робив гроші на торгівлі секс-послугами замучала совість і він вирішив таким  чином заспокоїти її?
Категория: ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР | Просмотров: 3685 | Добавил: rozum | Рейтинг: 4.2/4 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024