РОЗУМ
Меню сайта
Разделы дневника
РІЗНЕ [25]
ВІКТОР ЄНУКОВИЧ [2]
ЛІТРОВІЧ ФОН ШИНШИЛЛЄР [1]
ФІЛЬМИ [14]
ТЕАТР [64]
ВИСТАВКИ [2]
ЛІТЕРАТУРА [30]
А.В. [3]
Український клуб [2]
ПОЛІТОЛОГІЯ [22]
ФІЛОСОФІЯ [4]
МУЗИКА [19]
ІСТОРІЯ [11]
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2009 » Листопад » 27 » Відкриття пам'ятника Лєніну в переддень річниці Голодомору — плювок в душі мільйонів українців
Відкриття пам'ятника Лєніну в переддень річниці Голодомору — плювок в душі мільйонів українців
01:18
Завтра — 27 листопада кияни матимуть змогу спостерігати черговий прояв антиукраїнської істерії в самому центрі столиці, оскільки саме завтра комуністи й представники інших лівих сил будуть урочисто відкривати відреставрований пам'ятник Лєніну. Це той самий пам'ятник, який пошкодили українські націоналісти влітку цього року віддаючи шану дню відновлення української держави 1941 року, дню народження Романа Шухевича та десяткам мільйонів жертв комуністичного терору.

Чесно кажучи, у багатьох тоді склалося враження, що після цього бородавку під назвою Лєнін видалять з вродливого обличча нашої столиці, адже цей пам'ятник було виключено зі списку культурних надбань ЮНЕСКО, а коштів на реставрацію Кабінет міністрів не виділив, та й і застоявся Ілліч, його старшого брата, до речі, демонтували з Майдану ще 1991, а бесарабський Лєнін стояв й досі. Давалося взнаки й рішення КМДА, про демонтаж пам'ятників тоталітарної епохи.

Проте, виявилося що гранітне опудало Лєніна стоятиме й надалі, мало того, влада дозволила комуністам відремонтувати свого кумира, що й ті й зробили, попередньо поставивши під монументом цілодобову варту з відданих юних лєнінців, вік яких на багато перевищував піонерсько-комсомольський. Сам писок Лєніна (вірніше те, що від нього лишилось) заховали від очей громадськості за лісами й балками.

Реставрація затягнулася на пів року, за деякими даними для реставрації пам'ятника вождя всіх бомжів, себто «міравова пролєтаріата» спеціально з Росії привезли граніт, з якого й було зроблено цей монумент.

Поки йшла реставрація, ми всі по троху звикали до нового обличчя Бесарабки — зеленої коробки на початку бульвару Шевченка, всередині якої за лісами ховався безносий Ілліч. Здавалося що це вже назавжди; Лєнін ніколи не повернеться на Бесарабку. Але в двадцятих числах листопада реставрація пам'ятника закінчилось, і ось він вже готовий до відкриття. Завтра матимемо змогу вкотре спостерігати оркестри, кульки, піонерські краватки, малахольний натовп з червоною атрибутикою тощо.

Ми звикли до збіговиськ лівих на 7 листопада, інші дати, проте завтрашня подія аж ніяк не вписується в рамки здорового глузду. адже мова не йде про ретро-мітинг з вищеперерахованими елементами притаманними червоним, мова йде про фактичне відкриття пам'ятника людині, яка спричинилася до багатьох злочинів проти України й українців, а його антилюдська політика призвела до геноциду української нації впродовж довгих 70 років. Проте це лише одна сторона медалі. Справжня суть завтрашнього заходу полягає в тому, що відкриття відреставрованого Лєніна відбувається за день до 77 роковин Голодомору в Україні. Такий акт прямої українофобії означатиме повну капітуляцію влади перед діями новітніх злочинців; нащадків й послідовників катів української нації, адже таку подію однозначно слід трактувати як наругу над пам'яттю мільйонів померлих від штучного голоду в 1932-33 рр., та й під час інших голодоморів.

М'якотілий Ющенко ніяк не відреагував на це, хоча через пару днів покладатиме горщик з зерном і калиною до пам'ятника жертв Голодомору й буде вкотре розказувати нам про злочини сталінського режиму, проте чого варті будуть його слова, якщо він фактично потурає комуністам у їхньому шабаші? Ясно одне, на чолі як київської так і центральної влади на довго затаврується знак пасивних українофобів-потуровачів та бездіяльних мудрагелів, пащекуючих про національну пам'ять й про злочини большевизму.

Ну що ж, з черговим дурдомом вас, кияни. Надобраніч!

Категория: ВІКТОР ЄНУКОВИЧ | Просмотров: 2339 | Добавил: Регент | Рейтинг: 5.0/3 |
Всего комментариев: 2
2 Bobbie  
0
Ah, i see. Well that's not too trikcy at all!"

1 Літровіч фон Шиншиллєр  
1
Хлопці, якщо ламатимете пам"ятник, наступного разу про ніс не забудьте!
Його потім можна продати колекціонерам і влаштувати непогану гулянку в стилі Людовіка XV!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024