РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2014 » Травень » 13 » Габріеле Адінольфі: Євразія - це утопія, Кремль і Білий дім є спадкоємцями Ялти
Габріеле Адінольфі: Євразія - це утопія, Кремль і Білий дім є спадкоємцями Ялти
21:58

Габріеле Адінольфі, один з головних ідеологів італійського революційного націоналізму, співзасновник легендарної "Terza Posizione" (Третя Позиція), засновник Центру студій "Polaris", протягом останніх тижнів регулярно коментує події в Україні, зокрема, критикуючи панівний в західних середовищах наратив, який насправді зводиться  до розповіді про «нео-радянський плавильний тигль, керований олігархами, які врятують нас від (українських) неонацистів". На його думку, Кремль та Білий дім "переслідують власні інтереси" в Україні, як вони робили це раніше в Ялті, а також реалізують класичну "стратегію напруженості". Це свого роду продовження громадянської війни між троцькістами (Сорос) і неосталіністами (Путін). Він також описує зустріч з депутатами, пов'язаними з Газпромом, які раптово заспівали відому антифашистську пісеньку "Bella ciao" (традиціоналізм par excellence).

"Москва, великий прихильник Світової організації торгівлі та Міжнародного валютного фонду, а також глобалізації енергетичних компаній, Москва, що співпрацює з НАТО у "війні з тероризмом", не є антиглобалістичною. Вона застосовує затертий антисемітизм, який є ключем до всього. Виходячи з цього, вважається, що Москва виступає проти хижацького сіонізму. Далі освистують, коли Путін звинувачує українців в антисемітизмі, й ігнорують той факт, що в Кремлі16 ізраїльтян обіймають стратегічні посади. Це антисемітизм з-за клавіатури...

Буквально й етимологічно Євразія є утопією, Європа (як єдине ціле) - це міф. Оскільки я не вірю в утопії, я залишаюся у полі Третьої Позиції."

Попри ці зауваження, Габріеле все ще вважає, що "відкритість до Сходу" необхідна для відродження Європи, особливо в умовах гегемонії США та китайського гіганта. Для цього, однак, необхідна гордість за власну історію та самобутність, що не визнає ніякі поступки неорадянському історичному наративу. Габріеле Адінольфі та середовище CasaPound Italia, разом зі шведськими націоналістами, активно стали на бік українського Правого Сектора.

 

Джерело: http://www.nacjonalista.pl/2014/05/11/gabriele-adinolfi-eurazja-to-utopia-kreml-i-bialy-dom-to-spadkobiercy-jalty/ (Nacjonalista.pl – Dziennik Narodowo-Radykalny)

Просмотров: 3060 | Добавил: Helen-von-Graven | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024