РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2014 » Березень » 17 » СНА й ПУ про арешти в Харкові та потурання нового МВС сепаратистам
СНА й ПУ про арешти в Харкові та потурання нового МВС сепаратистам
01:49

"СПІЛЬНА ЗАЯВА "СОЦІАЛ-НАЦІОНАЛЬНОЇ АСАМБЛЕЇ ТА ПАТРІОТУ УКРАЇНИ" З ПРИВОДУ АРЕШТІВ АКТИВІСТІВ ОРГАНІЗАЦІЙ У ХАРКОВІ ТА ПОТУРАННЯ НОВОГО КЕРІВНИЦТВА МВС СЕПАРАТИСТАМ

Найрепресованішою організацією за часів антинародного режиму Януковича був «Патріот України» та Соціал-Національна Асамблея які в часі революції стали співзасновниками Об’єднання «Правий сектор». За ґратами на той час перебувало все керівництво організації, звільнити яке вдалося тільки після перемоги революції.

Це було нелегко: нова влада не поспішала звільняти з-під варти наших побратимів.
Не минуло й місяця після звільнення політв’язнів-патріотів, а нова влада вже почала закривати їх назад у тюрми.

Сьогодні, 16 березня у Харкові було винесено судові рішення по 25 наших товаришах, які, попри значну кількісну перевагу супротивника змогли втримати штаб організації і не допустити його захоплення сепаратистами. Сьогодні вони вже обвинувачені і перебувають за ґратами. З тим «букетом» обвинувачень, які навигадували їм міліція і прокуратура усім їм наразі світить по життєве ув’язнення за злочинні дії, яких вони не вчиняли.
Ще 2 наших активістів судитимуть ближчим часом. Враховуючи тенденцію, прогнози щодо постанов суду – невтішні. Швидше за все, вони також опиняться за ґратами.
Сьогодні наших побратимів було арештовано на 5 діб для того, щоб обвинувачення могло підготувати усі документи для порушення проти них кримінальних справ, представлення їх як підозрюваних. Після чого їх кинуть у СІЗО.

Сьогодні, попри те, що суд виніс рішення про адміністративний арешт наших активістів – їх вже тримають у ізоляторі тимчасового тримання (установа, де утримуються підозрювані у скоєнні кримінальних злочинів, які чекають на постанову суду щодо обрання міри їм запобіжного заходу).

За нашою інформацією, карні справи проти активістів Правого сектору з Харкова порушуються для того, щоб «відкупитися» від проросійських сил.
МВС покриває сепаратистів та планує посадити наших активістів за злочини вчинені бойовиками українофобського «Оплоту».

Нагадаємо, в ніч з 14 на 15 березня у центрі Харкова відбулося збройне протистояння між активістами Правого сектора та бійцями сепаратистської структури «Оплот».
Кілька сотень «оплотівців», озброївшись автоматами та пістолетами намагалися взяти штурмом офіс Просвіти та Патріоту України (Харків, вул. Римарська 18), де на той час забарикадувалися 30 активістів організації.

Цього сепаратистам зробити не вдалося і тому вони почали стріляти по своїх власних активістах. Внаслідок цього було вбито 2 людей та поранено ще 5х.
Це сталося тому, що сепаратисти зрозуміли, що штурмом взяти офіс Просвіти та Патріота їм не вдасться, тож вони вирішили зайнятися відстрілом своїх, аби потім повісити це на активістів Правого сектора.

Коли врешті на місце подій прибула міліція (а вона не поспішала прибувати весь той час, поки озброєні бойовики проросійських організацій стріляли на всі боки посеред вулиці), то на диво почала арештовувати не сепаратистів, а націоналістів.
Серед затриманих – 30 активістів Правого сектора і 8 «оплотівців».
Згодом усіх «оплотівців» просто відпустили, а проти наших товаришів почали порушувати кримінальні справи.

МВС не просто арештовує потерпілих замість нападників – харківська міліція допомагає замітати сліди злочинів.

У жодного "оплотівця” не було вилучено вогнепальної зброї, з якої обстрілювали офіс. Більше того: спираючись суто на свідчення сепаратистів і Геннадія Кернеса міліція тепер взагалі стверджує, що офіс Патріоту України ніхто не обстрілював і що вогонь вівся виключно з середини. Таким чином слідство вже зараз повністю ігнорує той факт, що стіни офісу рясно побиті кулями саме з зовнішнього боку, а не з середини, а також те, що після інциденту на асфальті на вулиці валялися десятки, якщо не сотні гільз.
Міліція не могла не знати про наявність зброї у сепаратистів. Ті її жодним чином не приховували. В МВС просто вирішили закрити на це очі.

Офіційна позиція МВС вже викладена на офіційному сайті. З риторики міліції вже зараз є очевидним те, що жодної відповідальності бойовики проросійської організації, які вчинили напад на наш штаб і наших активістів більше не йдеться. Раніше йшлося принаймні про притягнення «оплотівців» до відповідальності за сепаратизм. Проте в переліку порушених кримінальних справ сепаратизм не значиться, а усі активісти оплоту, затримані напередодні вночі – вже на свободі.

Особисту і пряму відповідальність за дії працівників МВС які покривають сепаратистів в Луганську, Донецьку і Харкові несе міністр Арсен Аваков. Це на його руках кров українців яких вбили сепаратисти в Донецьку. Це на його совісті ув’язнення активістів Правого сектора в Харкові які захищали офіс Просвіти і Патріоту України.

Наголошуємо, що серед сьогоднішніх арештантів – Віталій Княжеський. Нещодавно його було визнано політв’язнем та звільнено з в’язниці, оскільки Верховна Рада визнала його справу політично вмотивованою, а Віталія – політв’язнем. Справу Княжеського називали «справою оборонців Римарської».

За іронією долі Віталію вже вдруге доводиться потрапляти за ґрати як обвинувачений у справі, де він насправді є потерпілим. І вдруге йдеться про захист офісу Патріоту України від активістів антиукраїнських організацій.

Гнила корумпована система повертається. І ми не можемо спокійно спостерігати за тим, як режим сприяє утискам і репресіям Патріотів, цим самим дозволяючи розривати нашу країну на шматки. Відтак, організація «Патріот України» Соціал-Національної асамблеї закликає всіх свідомих українців вступати до боротьби із сепаратистами та колаборантами з метою збереження територіальної цілісності та національної безпеки нашої держави.

Голова Прес-служби Патріоту України та Соціал-Національної Асамблеї Ігор Мосійчук +38067 113 12 89

Джерело: http://snaua.info/spilna-zayava-sotsial-natsionalnoyi-asambleyi-ta-patriotu-ukrayini-z-privodu-areshtiv-aktivistiv-organizatsiy-u-harkovi-ta-poturannya-novogo-kerivnitstva-mvs-separatistam/

Просмотров: 1837 | Добавил: Helen-von-Graven | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024