РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2014 » Лютий » 5 » Виступ Фредріка Хагберга (Nordisk Ungdom) перед українськими революціонерами в Київраді
Виступ Фредріка Хагберга (Nordisk Ungdom) перед українськими революціонерами в Київраді
18:41
Промова Фредріка Хагберга, міжнародної контактної особи  скандинавської організації Nordisk Ungdom ("Нордична Молодь", Швеція), виголошена перед українськими революціонерами у Київраді 3 січня 2014 року:


«Браття!


Я стою перед вашими революційними силами, щоб розказати вам, яким може бути ваше майбутнє, якщо вам не вдасться реалізувати ваше славне починання.


Я стою тут як швед. Однак місце, звідки я родом, більше не є Швецією. Моя країна перетворена в інтернаціональну територію, керовану тоталітарною державою, яка насаджує експериментальну прогресивну ідеологію на своїх жителів. Дозвольте мені пояснити:

У Швеції вам більше не потрібне громадянство, щоб отримати освіту в шведській шкільній системі. Кожна людина на Землі має право ходити в школу в Швеції – безкоштовно. Тільки шведи самі мають за це платити.

У Швеції вам вже не треба громадянство для отримання безкоштовної охорони здоров'я. Кожна людина на Землі має право на безкоштовне медичне обслуговування в Швеції. Тільки шведи самі мають за це платити.

Якщо у вас є шведський паспорт, ви платите за стоматологічну допомогу.  Якщо у вас немає шведського паспорту – вона безкоштовна.

Шведи не виокремлюються або захищаються шведським законодавством. Тільки меншини отримують визнання на колективному рівні. Шведський народ не має жодних прав у своїй власній державі. Фактично шведське законодавство визнає тільки саамів як справжніх корінних мешканців Швеції.

За законом це більше не моя країна!

Уряд, політики і посадовці держави дистанціювалися від народу і сформували новий політичний клас, подібний до номенклатури Радянського Союзу – де вони грабують країну і використовують наші спільні ресурси для власного збагачення.

Функціонери держави створили взаємовигідний альянс з монопольними ЗМІ, щоб насаджувати свою політичну програму, контролювати обговорення та переслідувати всяку форму опозиції.

Шведські ЗМІ, у свою чергу, офіційно співпрацюють з насильницькими комуністичними та анархістськими угрупуваннями для виявлення й тероризування будь-якої опозиції.

Коли ліві радикали та групи іммігрантів бунтують, підпалюють машини на вулицях і кидають коктейлі Молотова в поліцію та персонал швидкої допомоги – вони здобувають державне фінансування і політичну кар'єру.

Коли дисидент публікує анонімний критичний коментар в Інтернеті – його ім'я та фотографія в підсумку опиняються в газеті.

Держава насаджує свій експериментальний прогресивний план, виховуючи жителів з дитинства. Сьогодні – як частина урядової шкільної програми – головна функція державних шкіл полягає у стиранні гендерної ідентичності. Вони досягають цього, змушуючи хлопчиків грати з ляльками, а дівчаток з машинками та пістолетами. Навіть називати хлопчика «хлопчиком», а дівчинку «дівчинкою» вважається застарілим.

Держава хоче, щоб кожен шкільний функціонер звертався до осіб, використовуючи вигадане і так зване «гендерно нейтральне» слово  «хен». «Хен» розроблено радикальними феміністичними центрами, що є впливовою частиною шведських правлячих кіл. Використання схоже на практику застосування термінів «громадянка» в революційній Франції або «товариш» в комуністичних країнах.

В рамках прогресивного плану шведське державне телебачення транслює інформаційні програми для шведської молоді – віком від 13 до 16 років – про те, як займатися сексом з іммігрантами та інвалідами. Ці програми також показують у школі як обов'язковий елемент освіти.

Прогресивний план також проявляється в державному руйнуванні нормальної, гетеросексуальної сім'ї. Деякі політики пропонують обов'язковий дитсадок для дворічних.

Також пропонують розподілити батьківську відпустку, змушуючи тат залишатися вдома, а жінок йти на роботу – або віддавати дітей під опіку держави.

Не дивно, що у нас 40000 абортів щороку. Це майже 0,5 % відсотків нашого населення. Ми вбиваємо наших дітей й натомість імпортуємо десятки тисяч іммігрантів.

Шведські чиновники люблять називати нас найсучаснішою країною в світі.

Я кажу вам, браття, це те, що чекає на вас, якщо ви вирішите наслідувати наш приклад.

Тепер у вас є можливість вибирати й творити власне майбутнє. НЕ потрапляйте в пастку вибору між Заходом та Росією.

Європа потребує вільні та суверенні держави, які готові об'єднатися перед лицем загрози й небезпеки та співпрацювати для зміцнення нашого континенту – а не працювати в інтересах Заходу чи Сходу.

Оберіть свою власну свободу.

Оберіть нашу спільну Європейську свободу.

Дякую».

Просмотров: 6829 | Добавил: Helen-von-Graven | Рейтинг: 4.7/21 |
Всего комментариев: 2
2 Helen-von-Graven  
0
Thank you for your feedback and support, Larisa! Nordisk Ungdom's site is both in Swedish and English, so you can find there their contacts and follow the updates on their facebook page
https://www.facebook.com/nordicyouth

Patrik Forsén, Spokesperson for Nordisk Ungdom:
Email: patrik.forsen@nordiskungdom.se
Telephone: +46 (0)707-89 90 85

Fredrik Hagberg, International Contact for Nordisk Ungdom:
Email: fredrik.hagberg@nordiskungdom.se
Telephone: +46 (0)704-68 27 20

Address:
Nordisk Ungdom
Box 166
186 23 Vallentuna
http://nordiskungdom.com/en/contact/

Best regards,
Olena

1 Leonidas  
0
Well said brothers!
Thank you!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024