РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2013 » Грудень » 22 » Вирішальні суди по справі "васильківських псевдотерористів"
Вирішальні суди по справі "васильківських псевдотерористів"
21:04

Вже два з половиною роки політв'язні-патріоти Ігор Мосійчук, Сергій Бевз та Володимир Шпара перебувають в ув'язненні по сфабрикованій співробітниками СБУ справі так званих "васильківських псевдотерористів". Це одна із справ, з якої у 2011 році почалися масові репресії проти українських патріотів. З тих пір крізь тюремні камери пройшли або досі перебувають там десятки українських патріотів.

З перших днів після затримання вся країна переконалася у тому, що справа сфабрикована. Вся країна була шокована від того, що побачила, у тому числі у ЗМІ: тиск на свідків, тортури, підкидання доказів та неприховане відчуття безкарності з боку "правоохоронців", порушення КПК як в період слідства, так і на судових засіданнях!

Зараз у Києві перебувають тисячі мітингувальників, яким не байдужа доля України. Прийдіть на суд, у тому числі від вас залежить чи буде надія у судової системи на найшвидше виліковування!

Зараз до столиці прикована увага багатьох ЗМІ. Запрошуємо журналістів на судове засідання. Завдяки вам весь світ побачив наскільки справа шита білими нитками. Від вашої уваги зараз залежить чи не боятиметься репресивний апарат провести "показовий судовий процес".

Від свободи політв'язнів, без перебільшення, залежить і свобода тих, кого судитимуть за іншими сфабрикованими справами. Ми повинні створити прецендент, коли громадськість відстоїть свободу невинуватих, допомігши не лише їм особисто, але і всім політв'язням теперішнім та майбутнім.

На тижні відбудуться спочатку дебати, а потім вирок.

У понеділок, 23 грудня, о 15:00 відбудеться судове засідання за адресою м. Київ, вул. Мельниченко, 1. Приміщення Києво-Святошинського районного суду Київської області. 

Їх свобода – справа честі!

Джерело http://sna.in.ua/archives/21212

Просмотров: 1268 | Добавил: Helen-von-Graven | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024