РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2013 » Жовтень » 23 » Лідер угорської партій Йоббік дізнався про те, що він єврей, і покаявся
Лідер угорської партій Йоббік дізнався про те, що він єврей, і покаявся
19:45
jobbik jewНеймовірна історія сталася з "номером 2" в антисемітській партії "За кращу Угорщину": Чанад Сегеді, дізнавшись про своє генеалогічне древо, пішов на ТБ і публічно попросив вибачення. Це суворий удар по його праворадикальній партії, яка і без того переживає труднощі у зв'язку з антирасистською зміною курсу урядом Віктора Орбана, пише Андреа Таркуїні на сайті газети La Repubblica.

Чанад Сегеді був другою людиною у неонацистській та антисемітській партії "За кращу Угорщину" ("Йоббік"), третій політичній силі країни. Тільки її лідер Габор Вона міг похвалитися більшою харизмою і більш видатними ораторськими здібностями, і ось зненацька щось змінилося, радикально і випадково: Чанад Сегеді дізнався про своє єврейське коріння. У пошуках втраченого зв'язку він залишив керівні посади і вийшов із партії.

"Тепер його однопартійці не знають, що робити: погрожувати йому, зневажати його або ігнорувати, лише б обмежити важкий збиток, якого завдала його історія іміджу партії. Важка втрата для неонацистів саме у той момент, коли націонал-консервативний уряд прем'єра Віктора Орбана (партія "Фідес") став нарешті прислухатися до порад і піддаватися тиску з боку Ангели Меркель, Барака Обами або Жозе Мануеля Баррозу, коригуючи курс: більш м'який контроль щодо преси, більш "дружнє" ставлення до іноземних інвесторів і, найголовніше, нові, жорсткі закони проти антисемітизму, - йдеться в статті. - Мова йде про важливі поступки, знакові у плані того, чи може змусити прислухатися до себе Євросоюз, коли він починає висловлюватися на захист своїх цінностей".

До останнього моменту Чанад Сегеді атакував будь-які аспекти єврейського життя і культури. Потім був шок, пов'язаний із його корінням. І він пішов на ТБ, аби прилюдно покаятися: "Я був людиною, яка несла біль іншим, ще гірше було, коли я говорив про циган чи євреїв і розпалював ненависть до їхніх дітей". Сегеді вступив у контакт з рабином Шломо Коєвесом і поширив своє покаяння через СМС. Він написав: "Ким би я не хотів бути, генеалогічне древо чітко каже: я єврей", - повідомляє кореспондент видання.

Джерело: http://dt.ua/WORLD/lider-ugorskih-neonacistiv-diznavsya-pro-te-scho-vin-yevrey-i-pokayavsya-130481_.html


Просмотров: 1487 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024