РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2013 » Вересень » 29 » Роберто ФІОРЕ: Я завжди був противником американського імперіалізму
Роберто ФІОРЕ: Я завжди був противником американського імперіалізму
17:31

Вроберто фіореід Редакції: Представляємо вам інтерв’ю з Роберто Фіоре, головою Forza Nuova і одним з засновників International Third Position, яке у нього взяли під час місії в Сирію члени Фаланги та редактори Xportal.pl

Маємо нагоду зустрітися з Вами в Дамаску, в столиці охопленої громадянською війною Сирії. Чи не могли би Ви розповісти нам з якою метою приїхали сюди?

Я є тут тому, що завжди підтримував боротьбу, яку веде арабський націоналізм як проти сіонізму, так і проти американських окупантів. В даному випадку ми маємо справу як з сіонізмом і американськими впливами, так і з фундаментальним тероризмом джихадистів.

Які Ваші найяскравіші спогади з 70-х і 80-х років, так званих «років свинцю» в Італії?

Найважливішим було те, що хоч нас було небагато, але нам вдалося затримати марксистів-ленінців, які рвалися до влади. У них були феноменальні сили. Їхні партії мали понад 45% підтримки. Вони мали озброєні відділи і безліч діячів. Попри це, хоч ми і були дуже молоді, нам вдалося поширити національно-революційну ідею, яка живе і по сьогоднішній день.

Хто на Вашу думку є найбільшим ворогом націоналістичного руху в Італії?

Важко вказати на одного, але на даний момент головним ворогом італійської нації є фінансова система, яка спирається на банкірів та їх перевагу. В плані політичному, ворогом є ліберальне масонство і пережитки марксистської ментальності. Це вже не є ідеологія марксизму чи ленінізму, а структури та мислення, котрі не сприймають ідентичності народу, його справжніх свобод і вмінь націй до продовження своїх традицій.

Ми би хотіли дізнатися про Вашу візію Європи. Чи Італія повинна покинути Євросоюз? Чи ЄС повинен розпуститися? Чи Європа повинна єднатися політично чи в якийсь інший спосіб?

Звісно, я є за Європу. З цього приводу я є противником Європейського Центрального Банку, введення Євро та брюсельським ідеям та структурам. Вважаю, що Союз був збудований на невідповідному фундаменті. В його основу не лягли християнська цивілізація, законодавчий і історичний спадок Риму і філософська думка Греції. Саме вони повинні бути фундаментом соціальної Європи, протилежністю до збудованого на масонсько-ліберальних концепціях і марксистських структурах Євросоюзу, який не базується на націях, а лише на групах влади і інтересів, які тримають нації в кайданах.

Як Ви ставитеся до Сполучених Штатів, лібералізму, мультикультуралізму і глобалізації?

Я завжди був противником американського імперіалізму, стилю життя і американським вторгненням. Це не має нічого спільного з звичайними американцями, які часто виявляються нормальними і порядними людьми. Але те, що робить істеблішмент – це зовсім інша справа. Більш того, вони пробують це експортувати в інші частини світу, розв’язуючи при цьому війни.

Чи не могли би Ви перелічити головні джерела натхнення для Ваших політичних переконань?

Все, що міститься в концепції Третього Шляху. Нас завжди надихали рухи та постаті з міжвоєнних часів, такі як Корнеліу Зеля Кодряну, Фаланга і карлістівський рух в Іспанії, більшість спадщини італійського фашизму, але мушу також згадати і про перонізм та досвід суспільного націоналізму в Латинській Америці і в арабському світі. Джерела натхнення різноманітні, але всі вони мають в основі спротив до матеріалізму, що робить їх противниками марксизму і лібералізму.

Які були недоліки і переваги фашизму в Італії?

Недоліків було небагато (сміється). Звісно, сьогодні неприйнятною є ідея однієї партії, зрештою фашистські рішення в цьому періоді не були чимсь новим. Корпоративна система як метод репрезентації народу не був втілений у життя до кінця. Фашизм не розвинув позицій у багатьох питаннях, які є важливими сьогодні, такі як оборона ідентичності перед натиском іммігрантів – тоді не було такої проблеми. Іншою помилкою було збереження монархії. Окрім того попри те, що масонство було розпущене, масони були всюди. Але фашистам вдалося створити соціально найпередовішу державу своїх часів. Довели до логічного кінця і питання об’єднання країни. Це дуже важливі досягнення.

Чи не розкажете нам про Вашу позицію щодо давньої Далмації і інших земель, які тепер належать Хорватії і Словенії? Чи Італія повинна намагатися повернути ці землі собі?

Є речі, які можна собі бажати, і речі, які можна справді підтримувати. Щоб збудувати міцну Європу, ми повинні подолати певні проблеми. І якщо наша партія повинна їх вирішити, то не можемо вимагати повернення цих земель. Хоч італійський елемент там є культурно присутній і надалі, і він міг би бути посилений, це не значить, що ми будемо вимагати повернення наших територій.

Які Ваші політичні плани на найближче майбутнє?

Ми вважаємо, що оскільки Італія стоїть перед великими соціальними проблемами, то ми повинні організуватися подібно до пероністського руху. Приходити на території, де найбільше зубожіння, організовувати харчування для тих, хто не в змозі сам прохарчуватися, організовувати табори для дітей, які не в змозі поїхати десь на відпочинок на канікулах – так як ми це робимо впродовж багатьох років. Ми хочемо розвивати Лігу Землі (La Lega della Terra) – організацію, що концентрується на правах сільського господарства і рибальства. Ми хочемо творити щось таке, що колись називалося «суспільними бомбами», щоб протидіяти намаганням істеблішменту відібрати країні багатство і свободу. Ми є тут, щоб їх повернути. Мусимо також протидіяти введенню закону, який дасть громадянство народженим в країні дітям іммігрантів. Це буде катастрофою. Інша справа, яку цілком відкидаємо, є питання педерастів, з погляду на їх нищівний вплив на італійський народ.

Чи Ви хочете щось сказати польським націоналістам, особливо діячам Фаланги і NOP?

Я вважаю, що націоналістичний клас в Польщі є дуже потужний. Це також люди, які борються впродовж років, думаючі люди. Я підтримую контакти з багатьма польськими діячами, з Адамом Ґмурчиком (Голова Національного Відродження Польщі, NOP – прим. пер.) та іншими. Вважаю, що польські націоналісти є готовими перехопити управління країною. Найважливішою справою є формування об’єднаного фронту, що завжди є дуже складним, в Італії ми також з цим маємо проблеми. Тут також політика зайшла в глухий кут, не відомо що трапиться через кілька місяців. Але Польща може наблизитися до створення нової сили, яка дійсно буде в змозі змінити країну. Ви мусите розраховувати на молодих, активних, добре освічених націоналістичних активістів і об’єднати дії в спільній боротьбі.

Роберто Фіоре (нар. 1959 р.) – в 70-х роках був активістом Збройних Революційних Комірок, заочно засуджений, переховувався в Великобританії. Разом з Ніком Ґріфіном і Дереком Голландом був одним з засновників International Third Position. З 1997 року є лідером партії Forza Nuova (Нова Сила). Був євродепутатом в 2008-09 рр. Одружений, батько 11 дітей.

Фіоре Гріффін

Сайт партії "Forza Nuova”www.forzanuova.org/

Сайт Роберто Фіореwww.robertofiore.net/

Джерело: http://xportal.pl/?p=9083

Переклад: Ростислав Іваник

Джерело: http://zentropa.net/intervyu/ya-zavzhdi-buv-protivnikom-amerikans-kogo-imperializmu.html

Просмотров: 1678 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024