РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2013 » Вересень » 12 » Євген Карась: Ліві це пасивна антиреволюційна гниль
Євген Карась: Ліві це пасивна антиреволюційна гниль
16:52
євген карасьСука. Задрали. Мені опівночі пише журналіст: "Кажуть наче тебе сьогодні біля Оперного бачили, а там з Прямої дії хлопця побили. Скажи то знову ваші?"

Пора вже закрити цю тему. 

Нижче побачите усе щоб зрозуміти взаємостосунки лівих та націоналістів.

Ліваки кажуть, що Євген Карась побив їх завжди. Всюди. В кожній бійці. В будь-якому місті. Будь-де. Бо якщо не Євген Карась, то С14. Якщо не С14, то ВО "Свобода". Якщо не ВО "Свобода" з Євгеном Карасем і С14, то афільовані ВО "Свобода" банди фанатів! А фанати це Карась і С14! 

Навіть якщо мені ці маргінальні грантоїди до одного місця, я все-одно буду для них у всьому винен. От сьогодні я не був в принципі в центрі Києва. Цілий день зайнятий відео-монтажем і матеріалами по київських темах. Але от взяли і тут мене згадали))) Просто так мабуть. "Скажем, а там хай виправдовуються!"

Чому? 

Я довго над цим думав. Спочатку забавляло, що ліві мені ліплять славу №1 антикомуніста. Мені це приємно, бо комуністичні свині ще не заплатили навіть за перший голодомор. Не кажучи за решту років окупації. Але потім я зрозумів в чому річ. Справа не в тому що ліві й правда вірять, що я їх всюди б'ю. 

Вони так прибирають конкурентів. Ліві це пасивна антиреволюційна гниль. Вони нічого не роблять. Через заздрість вони намагаються приліпити хоч якийсь негатив.

Наприклад, пам'ятаєте протест за шахтарів під офісом Ахметова? 

"Комуністи" зібрали вп'ятеро менше людей за націоналістів. Потім виявилося вони мобілізувалися кілька діб. Це ж нібито сенс існування комуністів. Але не прийшли. А ми - за ніч зібрали значно-значно більше. І пішли на значно більш радикальні кроки. Ліві сказали що ми зрадили шахтарів. Але шахтарі дали відповідь - http://www.youtube.com/watch?v=cQvxRuU2uuI
Тоді ліваки сказали, що вони лишилися з плакатиками надворі, а націоналісти прорвалися тому що...Націоналісти під ментами. Гаразд. Це універсальний аргумент. Залізобетонний. Нас валять кастетами менти, бо ми мусорські. Нас саджають менти, тому що ми менти. От зараз за парк Перемога на Дарниці у нас дві умовки, ідуть суди за протести в Броварах, 18 травня, Поштамп. 
Знаєте чиї фото показують менти усім затриманим в Печерському РУВС? Кажуть, що моє. Показують в тому числі лівакам. Хочуть будь-який компромат. Чому? Тому що мабуть я мент! 
Але вернемося до суті - хто і чому штурмував офіс ДТЕК ліваки можуть поцікавитися у столичної міліції. Менти казали на наступних публічних акціях:"Ахметов не жартує, тепер вам жопа". Такі слова з боку ментів потішили. Думаю навіть вони після того як ми увірвалися в офіс Ахметова почали між собою говорити:"Слухай ці нацики дійсно пришелепкуваті на всю голову і не бояться смерті. Це ж Ахметов. Він не жартує!"

Гаразд. Що у нас з лівими профспілками? Студентська профспілка "Пряма дія"? Їх ніхто не знає по університетах. Вони займаються виключно акціями на захист геїв, трансвеститів, "боротьбою з фашизмом" і так далі. Тому що за це дають бабки, "обмін досвідом закордоном" і так далі. У мене багато друзі стільки не катають по закордонних турне як кожен третій лівак в Україні. У них навіть офіс на вулиці Володимирській в центрі Києва на гранти. 

А хто ж бореться за права студентів? 

У "Прямої дії" була: 
«Кампанія з запровадження цілодобового доступу до гуртожитків почалася з Сімферополя, де активісти незалежної профспілки «Студентська дія» провели збір підписів та почали медіа-кампанію», - додав Юрій Черната. - «Не дивлячись на тиск на активістів з боку адміністрації, нашим товаришам вдалося здобути перемогу: вхід в гуртожитки Таврійського національного університету тепер цілодобовий, а відвідування дозволені не з 14.00 до 22.00, як було раніше, а з 9.00 до 23.00».

Увага - кампанія лівих по доступу до гуртожитків почалася з Сімферополя. Вона там і закінчилася. Ліві більше не забезпечили доступу до ЖОДНОГО гуртожитку на території всієї України. Ось така КАМПАНІЯ СТУДЕНТСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ.

А тепер кумедне. Трохи раніше почали проводити боротьбу з цією ж проблемою київські свободівці. Агенти Партії регіонів, менти, фашисти і ті що "відволікають увагу українців від соціальних питань". Вгадайте результат? Не менше 5-ти університетів забезпечили доступ через наші штурми. Чому? Тому що хлопці ходили, билися з охороною, задовбували вахтерів, писали листи в адміністрацію, наших студентів з цих ВУЗів залякували, викликали на "серйозну розмову з деканом" і так далі.

Нагадує ситуацію з шахтарями під офісом Ахметова, чи не так?...

Тут є приклад який ілюстрює ВСЕ.

Слово активісту лівацької "Прямої дії":

"В зазначений час під гуртожитком зібралося 10-15 молодих хлопців. Один з них тримав прапор «Студентської свободи». Поки ми чекали, коли підтягнеться решта, хлопці обмінювалися історіями про те, як вони давали в табло різним «шавкам» і як гарно тепер можна пожерти і потусити на новому офісі (один виправив: «займатися організаційною діяльністю»).

...

Загалом, вони були схожі радше на якихось кримінальних елементів, ніж на захисників студентських прав. Їхня поведінка наводила на мене незрозумілий тваринний жах.

...

З усього гуртожитку до обговорення проблем гуртожитку долучився ще мій знайомий, теж симпатик «Прямої дії», та дівчина одного зі свободівців. Тому вони спробували ломанутися в гуртожиток і походити по кімнатах. Втім, швидко обламалися, тож пішли бикувати на вахтерку, яка нічого не вирішує – і довели її до сліз. Я на той час уже добряче наклав у штани, тому продовжував втикати, навіть коли вже з’явилася легітимна (в очах вахтерки, представників ради гуртожитку, які вже збіглися домовлятися і залагоджувати конфлікт, та перехожих студентів) підстава послати свободівців подалі. Було очевидно, що в такий спосіб не тільки неможливо добитися цілодобового доступу до гуртожитків, а й можна дискредитувати саму ідею протесту проти адміністрації."

Це на їхньому сайті - http://direct-action.org.ua/1462 - можете прочитати повністю. 

Там ще багато смішної брехні, але суть:
- Автор як "студентський активіст" визнає, що його роботу виконують "нацистські гопніки". А він в цей час "наклав у штани" з "тваринним жахом" дивився як свободівці воюють з адміністрацією гуртожитку.
- Автор бреше про розмови про "дати в табло шавці". Симптоматична брехня. Коли вони бачать свободівців завжди думають, що будуть набиті, тому придумують це на ходу. Всюди. ФАКТ - хлопці та дівчата, що ходили в гуртожиток, більшість навіть і не знають що значить субкультурне "шавка".
- Автор бреше про "жратву на новому офісі Свободи" - офіс один і той же вже роки чотири. Жрати там нічого. Можете зайти пересвідчитися.

Все що відбувалося під час походу в гуртожиток Могилянки було зняте на відео-камеру. Можете порівняти правду і ЛІВАЦЬКИЙ РЕЛІЗ:http://www.youtube.com/watch?v=81mCl-xvsAE

І зауважте це брехня молодого "лівого активіста". Він ще не начився професійно строчити брехню під копірку.

Йдемо далі.

Ліві воюють за життєвий простір? За місто для людей, а не для капіталістичної швалі? Був такий громадський рух "Збережи старий Київ". Почався він з простих киян, далі туди влилися всі різновиди лівих - від анархістів до сталіністів. Туди прийшли націоналісти. Ми стояли поруч з комуністичними свинями, тому що розуміли що йдеться про спільний інтерес в захисті міста. Що сталося врешті? Ліві покинули рух. Повністю. Чому? "Тому що нацисти захопили і знищили рух!!!" Рух насправді тоді ніяким чином не змінився. Там було повно самих різних людей. Акції продовжувалися. Ніяким чином не були гірші від тих, де колись були ліваки. Ліваки спробували вже з-за борту закинути нову скаргу:"Нацисти нас б'ють! Як це сталося після нашого гей-параду під КМДА!" Тут правду кажуть. Ліві тривалий час утримували у Києві клуб Муаммара Каддафі. Вони підробляли звітність про проведені заходи та кількість авіа-перельотів і на ці лівійські гроші жила ціла когорта "рятівників робітничого класу". Клуб Каддафі загнувся і тому змінили курс з джамахірійців на підарасів. І ліві спробували провести заледве не першу в Києві гей-демонстрацію. Там сталася бійка з націоналістами. Але лівим резонно зауважили - політика хай буде за межами "збережи старий Київ", це розбірки, які не стосуються руху. І додали, що ліві на відміну від націоналістів кілька разів самі робили сутички в рамках "Збережи старий Київ". На акціях цього руху. Самий відомий випадок, коли антифа з Лук'янівки почала агресивно бикувати на хлопця, що прийшов з жовто-блакитною стрічкою. Хлопець злякався і втік. 
Отже, ліваки покинули "Збережи старий Київ". Наостанок правда знайшли "фашистів" і серед кількох членів ЗСК. Назвали їх так, тому що ті взяли на себе фашистський гріх двіжувати з нами. От наприклад так гауптштурмфюрером для лівих став Ігор Луценко. Ліві сказали, що націоналісти розвалили антизабудовні ініціативи киян. 
Це особливо смішно згадувати сьогодні в 2013 році. Коли рейдерська банда братів з інституту фізкультури скидається на те, щоб проламати мені голову. А Попов жаліється Януковичу на те, що "Свобода" в Києві не дає йому нормально підняти йому рейтинг перед мерськими виборами. І тому Янукович дає команду фас ментам і прокурорам. 

До речі, наприклад лук'янівська антифа, яка покинула лави "Збережи старий Київ" теж щось здобула з того. Вони наприклад значно більше часу витратили на улюблений алкоголь. Правда це призвело до двозначних наслідків. У лідера лівацької команди зараз гепатит, а також він здається досі не може роздати борги за кримінальну справу. Він колись нажерся до непритомності та почав штовхати смітник на колесах. Тим смітником роздовбав кілька машин. Переважно "Ланоси". Ось така вона "класова війна" з накалом в 40 градусів спирту.

Епітафією лівацької хвороби на тілі Києва став "Гостинний двір". Це там де відбувалася справжня війна за міський простір. Чим там запам'яталися ліві? Певно хіба що тільки тим, що оголосили "територію вільну від гомофобії". Вони там провели багато лекцій про толерантність та проти дискримінації геїв, циган і мігрантів. На жаль цим так захопилися, що у лівих не вистачило сил на оборону Гостиного двору. Тому взимку там чергували активісти серед яких було багато свободівців. Так і в ніч підпалу будівлі там серед інших чергував студент з Могилянки свободівець Михайло Кублій - http://www.youtube.com/watch?v=pWZlrtV3rfs 
Пізніше, коли націоналісти відбили у рейдерів будівлю і туди прибув "Беркут", саме Кублію, студенту-біологу, мусор зламав ніс ударом коліна. Шкода, що "Беркуту" тоді чомусь ніхто не прочитав лекцію про толерантність...

Як бачите ліваки програли все. Вони все роблять гірше за націоналістів. Вони всюди брешуть. Тому вони обрали останній метод - демонізацію супротивника.

Націоналісти для лівих це вороги. Лів стібуться з гасла "Слава Нації! Смерть ворогам", тому що у них зараз немає сил на ворогів. Раніше були. 

14 жовтня 2005 року комуністична "Че Гевара", ФСБшний "Евразийский союз молодежи", проросійське "Верное казачество" разом заблокували Майдан і билися з учасниками маршу на честь героїв УПА. Саме в "Че Геварі" було повно нинішніх "лівих журналістів". Тоді вони обіцяли, що розтопчуть бендеровскіх пріхвостней раз і навсєгда. Це сьогодні колишній орговик "Че Гевари" Андрій Манчук пише заяви в міліцію, коли йому в коментах погрожують набити пику. Тепер Манчук пише, що Віталій Запорожець - фашист і убивця нещасного мента в Семиполках, а Павліченки - убивці суддів. Бо у Манчука немає вибору, окрім як регулярних явок до працівників СБУ зі звітом по діяльності націоналістів. А тоді в 2005 манкурти, манчуки співали геть інших пісень.

Чи не це співає Андрій Мовчан? Як ви знаєте це ще одна "нещасна жертва нацизму". Цікаво чому сам Мовчан має таку коротку пам'ять. Чому він не пригадує як в 2006 році писав як круто, коли в "метро їбашать фашню на виду у ментів". Чому не згадує як був хуліганом лівацького клубу "Арсенал-Київ". Чому ж соромиться зізнатися, що його обіцянка в 2006 році про те, що ліваки задушать нациків не справдилася. Тоді Мовчан казав, що скоро нас не лишиться на вулицях.

Андрій Мовчан нині працює за гроші на кремлівський проект "Захист праці". "Журналістом"))) Я не знаю чому комуністи так часто звинувачують націоналістів у продажності. Можливо щоб менше звертали увагу на їхню продажність?... Щоб ви зрозуміли що таке "Захист праці". Ось їхній організатор - http://www.cis-emo.net/ru/sotrudniky/oleg-vernik 

Він голова фонду CIS-EMO на Україні. А ось що це за фонд -http://www.unian.net/news/487574-na-vyiboryi-v-ukraine-opredelen-smotryaschiy-ot-kremlya.html

Ліваки мріяли, що очистять вулиці від нациків. Знімали бойову агітацію -http://www.youtube.com/watch?v=P6G9iOvbvI8

Але залізли в тему футбольних хуліганів і отримали відпор. Надто міцний. Так ліваки здали вулицю.

Вибили лівих з вулиці переважно фанати та націоналісти з мілітаризованих організацій - "Тризуб", "Патріот України", УНТП та низка інших по регіонах.

Після того ліві подалися в безліч міжнародних структур по боротьбі з "расизмом". Їм чхати було на мігрантів. Але їм треба було прибрати ультраправих фанатів. Якщо ви не в курсі - кілька ліваків навіть виїхали закордон щоб отримати роботу в організаціях на кшталт "Футбол без расизму". Вони там працюють на повну ставку. Суть роботи - рахувати кельтські хрести на трибунах українських матчів. За це українські команди отримують штрафи. "Карпати Львів" минулого року оштрафували на 700 тисяч гривень за "фашистську символіку" на трибунах. Це був наслідок рапорту українських лівих своїм західним працедавцям. 
Багато хто обурювався, що якось ФАРЕ видала звіт, що українські ультрас фашисти, бо... розмістили портрет Шухевича і Бандери на трибунах. Пояснення дуже просте. Це не ФАРЕ як таке, а наслідок рапортів українських представників ФАРЕ - троцькістів, сталіністів, нових лівих та інших кінчених істот, які щоб нашкодити націоналістам готові працювати навіть на "буржуазний Захід".

Але таке убоге існування довго тривати не може. Звичайно ліваки через такі події стали "дуже популярні" серед фанатів по всій країні. Співробітництвом з ФАРЕ не можна оминути "славу". Тепер від Львова до Луганська тобі можуть набити пику за значки з Че Геварою.

Отже, ліваки програли всі позитивні проекти, вони програли вулицю, вони займаються лише анти-діяльністю - проти націоналістів. Врешті ліві перейшли останній рубікон - влізли по самі вуха в співпрацю з силовими структурами влади не лише України, а навіть Росії. Кількість ліваків, які фігурують в доносах-звітах на націоналістів зашкалює. 

І ось тут починається вже остання стадія деградації лівого руху. Вони беруть собі російську технологію - http://ru.wikipedia.org/wiki/Дело_Ольги_Рукосыла 

Точніше не так. Це не зовсім російська технологія. "Рукосила" якщо придивитися - це ніби українське прізвище. Це такий жарт. Кажуть, що цю інформаційну провокацію для антифа придумав українець Олексій Сутуга, що жив в Росії. Він був відомий іркутський бойовик-антифа. Пізніше жив у Москві, там з травматичного пістолета майже убив фаната "ЦСКА-Москва" і нещодавно довго сидів в СІЗО. Так от Олексій Сутуга на прізвисько "Сократ" між іншим нещодавно довго жив в Україні. Він був постійний гість на трибуні київського "Асреналу". Власне Сутуга навіть був особисто знайомий з антифа-активістом з Одеси, що убив Макса Чайку -http://www.048.ua/news/138075.

Суть містифікаційних нападів проста і ефективна. Треба заповнити інформаційний простір обманками. Вони доповнять справжні напади. І разом складається картина сталінградського побоїща. 

Кого оббріхувати? Того кому це нашкодить. Як бачите зараз в усьому винна "Свобода". А якщо фанатів чи автономні угрупування й згадують, то лише "тому що вони з Свободою". Політика.

Чому мене? Тому що я зробив краще за лівих усе що вони намагалися робити. Це вже особисте. 

Чому так часто? Тому що хрін оскаржиш. Пограбували - скажи свободівці. Побили в маршрутці - динамівці. Написав в Інтернеті "нацики це придурки. як таких земля носить!" а потім знайомі потягали за шкибарку в універі - пиши "політичні репресії". 

Ось так лише за останні кілька місяців ліві сказали, що з криком "шавка" побили їхнього активіста десь на спальному масиві. При чому що рожа побитого по ходу маловідома навіть більшості лівих. Чувак сфоткав себе з синцями і посмішкою. А лише місяць перед тим згадували, що когось з лівих ледве не зарізали на Сирці! Але НІ ІМЕНІ ПОСТРАЖДАЛОГО, НІ ФОТО "СТРАШНИХ НОЖОВИХ РАН" _НІХТО_ НЕ БАЧИВ. Реліз в ЗМІ пішов, а доказів - НУЛЬ. 

А тепер вони геть втрачають відчуття реальності. Сталіністи зараз на повному серйозі розповідають, що на днях "антифу розстріляли з травматів на Голосієво".

Обережно! Завтра скажуть, що на Троєщині замінували дупу Наталії Вітренко.

Я пригадую випадок рік назад, коли фанати півгодини говорили з антифа-фанатом з двома дівчатами на Подолі. Довго терли за те, що не треба гей-парадів, про ментів, владу, розповідали скільки користі роблять націоналісти і т.п. Все це непомітно знімали на відео. Який же був шок у хлопців, коли за півроку вони дізналися, що ліваки стверджували, що їх того вечора били, включно з дівчатами. Ліві ж просто не знали що є відео, де видно всю правду...

Я не хочу закликати до пацифізму. Нападів на лівих значно менше ніж вони брешуть. Тому що усім зараз зовсім не до них. Однак бити пики комуністам - це завжди благо. І так має бути. Це має бути національне хоббі кожного українця. Побачив дурня зі значком Маркса, чи Леніна - підійди дай щигля. Комуніст не гуманіст. Вони за класову війну. За різанину. Тож хай тренуються. А почув щось про "Малороси Бендери прєдателі" - тим більше плюнь в пику, або дай підсрачника. Такі люди самі перебувають в стані насильства. По відношенню до українців. Але просто можуть ще не мати вдосталь сили, як у них було колись давно. Років навіть вісім тому.

Час розказати правду.

Зі сторінки Євгена Карася на фейсбук
Просмотров: 2898 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 3.0/2 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024