РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2013 » Червень » 16 » День пам'яті Домініка Веннера 1 липня у Києві
День пам'яті Домініка Веннера 1 липня у Києві
13:08
Запрошуємо всіх охочих виявити пошану Домініку Веннеру, прийшовши до Французького посольства 1 липня в будь-який час з 11.00 до 20.00 разом із квітами чи світлими думками!

Принісши до Французького посольства квіти та запаливши свічки в пам'ять про Домініка Веннера на знак готовності втілювати залишений ним заповіт щодо відродження Європи, ми хочемо засвідчити, що благородна самопожертва Домініка Веннера була не марною... Приходьте й покажіть Вашу пошану до останнього героя Європи!

Дуже вітається підтримка журналістів, громадських та політичних організацій для максимального поширення фоторепортажів та звісток про подію, однак сам захід має перш за все символічне значення і полягає в добровільному вшануванні пам'яті Домініка Веннера та його героїчної самопожертви, незалежно від числа відвідувачів заходу.

Домінік Веннер – французький патріот, націоналіст, письменник, спеціаліст з воєнної історії, автор багатотомної енциклопедії з історії зброї, що також удостоївся премії Французької академії за працю «Історія Червоної армії», та публіцист, який місяць тому вразив весь світ своїм демонстративним самогубством на знак протесту проти руйнування традиційних цінностей Європи, стирання національних ідентичностей, виродження нації шляхом легалізації одностатевих шлюбів та злочинної підміни європейських народів іншими етносами, епіцентром чого стала сучасна Франція: 21 травня 2013 року Домінік Веннер вистрілив собі в голову біля вівтаря Собору Паризької Богоматері в Парижі, залишивши передсмертне послання на ньому.

У цьому посланні, зокрема, йшлося про те, що своїм вчинком автор прагне пробудити співвітчизників від летаргічного сну, нагадавши їм про спільну родову свідомість, яка об'єднує всіх європейців ще з часів Гомера. Відроження можливе - шляхом «метафізичного відриву від царства кількості – причини всіх бід сучасного світу» і здійснення конкретних кроків для збереження основ національної ідентичності та традиційних форм буття, насамперед сім'ї, що забезпечували існування нашої цивілізації протягом багатьох тисяч років, як пише у своєму зверненні письменник.

Захід організовано ініціативною групою Фронту захисту культури ім. Домініка Веннера, назва якого прагне показати, що саме і як багато поставлено на кін. Організація планує створення сторінки (сайту), присвяченої Домініку Веннеру та матеріалам, що відображатимуть сукупність відповідних ініціатив згідно з останньою волею видатного французького діяча. Ініціативна група Фронту захисту культури ім. Домініка Веннера перебуває на стадії формування і відкрита до залучення нових членів.

Сторінка заходу з оновленнями на Фейсбук
https://www.facebook.com/events/569613266424523/

Просмотров: 1511 | Добавил: Helen-von-Graven | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024