РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2012 » Листопад » 22 » Європейські націоналісти: "Успіхи "Свободи" надихають патріотів з усього світу"
Європейські націоналісти: "Успіхи "Свободи" надихають патріотів з усього світу"
14:10
Факт потужної підтримки на останніх парламентських виборах в Україні Всеукраїнського об'єднання "Свобода" політичні діячі та ЗМІ, зокрема закордонні, називають "сенсаційним". Як зазначило французьке інформаційне агентство "24" (www.france24.com), результат "Свободи" став найбільшим сюрпризом на виборах.

Хочемо заперечити шановному агентству: в жодному разі не можна оцінювати досягнуті "Свободою" результати за підсумками голосування на виборах до Верховної Ради як сюрприз. Цей результат став логічним наслідком послідовної та наполегливої боротьби "Свободи". Усвідомлення цього факту затвердиться з часом, коли все українське суспільство та закордонна громадськість отримає максимально правдиву інформацію про справжню політичну спрямованість націоналістичної сили, а не спотворені характеристики, які генерують опоненти "Свободи".

По-іншому оцінюють успіх свободівців представники націоналістичних партій Європи, які цими післявиборчими днями продовжують скеровувати привітання на адресу партії. У досягнутих результатах європейські націоналісти вбачають лише продовження поступального руху "Свободи", яка фактично набула в суспільстві ролі дійсно єдиної сили українців, підтвердження факту зростаючої підтримки націоналістів виборцями європейських країн, які вбачають у націоналістах єдину силу, спроможну протистояти глобалізаційними процесам, спрямованих на "розмивання" національної ідентичності європейських та інших націй.

Так, грецькі націоналісти з партії "Золотий світанок" (отримала 6,97% голосів на виборах до парламенту Греції у травні 2012 року) сподіваються на подальші успіхи "Свободи". Заступник голови грецької партії "Золотий світанок", співголова Європейського національного фронту Георг Дімітроліус зазначив: "Вітаємо з результатами на виборах у жовтні 2012 року. Процент відданих вам голосів є дуже добрий, хоча я свідомий того, що на Сході України проживає велика кількість росіян. Я бажаю вам схожих успіхів і в майбутньому".

Також надійшло привітання від Венделіна Мользера, заступника голови австрійської "Партії Свободи": "Хочу щиро привітати Вас із значним успіхом на парламентських виборах!". Зазначена партія має 34 із 183 місць у парламенті цієї країни, разом із Альянсом за майбутнє Австрії (16 депутатів із 183), забезпечуючи потужне представництво націоналістів в австрійському парламенті.

Лідер Партії національного відродження Португалії надіслав свободівцям наступне привітання: "Я хотів би привітати "Свободу" із чудовими результатами. Успіхи "Свободи" надихають патріотів з усього світу. З повагою, Педро Фадре, голова Партії національного відродження Португалії".

На адресу "Свободи" надійшли також привітання від шведських націоналістів. "Ми раді чути про ваш успіх на останніх виборах та шлемо вам найкращі привітання, – йдеться у вітанні від Партії шведів. – Ми дуже раді за прорив "Свободи" в Україні! Ми сподіваємося на розвиток можливостей співпраці з націоналістами, з якими мали нагоду налагодити стосунки раніше. Ми підготували статтю в нашому щотижневому виданні та розмістили інформацію на нашій Web-сторінці про вашу перемогу! З найкращими націоналістичними вітаннями Марк Абрамсон, голова Шведської націонал-демократичної партії".

Свободівців привітав Дімітар Стоянов, голова Національно-демократичної партії Болгарії, Тібо де Шасе, голова французької партії "Відновлена Франція", та Ендрью Бронс, депутат Європейського парламенту, заступник голови Британської національної партії: "Вітаємо з вражаючими результатами! Будь ласка, тримайте нас у курсі подій щодо вашої партії".

На підтримку "Свободи" виступив і голова Альянсу європейських націоналістичних рухів Бруно Голніш, який привітав "Свободу" із переконливим успіхом та заявив про готовність стати на захист "Свободи" проти наклепницьких проявів деяких європейських ЗМІ, що намагаються спотворити зміст та спрямованість націоналістичної діяльності "Свободи" у складі новообраного парламенту України.

Можна з упевненістю стверджувати, що в європейських країнах, попри намагання різних політичних сил через свою упередженість або заанґажованість, почалося формування спільноти. Це свого роду міжнародного клубу друзів "Свободи", який об'єднує партії націоналістичного спрямування, журналістів та окремих людей, яким не байдужі майбутнє української нації, так і Європейської цивілізації в цілому.

Тарас Осауленко,
керівник служби міжнародних зв'язків
Просмотров: 1359 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 4.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 ataman  
1
За "Свободою" майбутнє і люди починають це усвідомлювати.Дивлячись який шквал бруду почали лити на партію, зайвий раз розумієш, що "Свобода" набирає обертів і її починають боятися лжепатріоти із партії регіонів і комуняки і правильно роблять бо відповісти прийдеться.
У цій статті написані дуже правильні слова:
"коли все українське суспільство та закордонна громадськість отримає максимально правдиву інформацію про справжню політичну спрямованість націоналістичної сили, а не спотворені характеристики, які генерують опоненти "Свободи" і я надіюсь що цей час настане дуже скоро.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024