РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2011 » Грудень » 5 » Резолюція І ВКМ
Резолюція І ВКМ
12:31
Резолюція


Резолюція
Просмотров: 1822 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 2
2 РУСС  
0
Ми вам вже все створили - беріть та користуйтесь ))

1 РУСС  
0
19. Ми рішучим чином виступаємо за зміну державного устрою на спадкоємну Самодержавну Православну Монархію, і обстоюємо своє переконання тим, що тільки Монарх в особі Предстоятеля Єдиної Христової Соборної Апостольської Церкви Русі зі стольним градом у Києві з роду Святителів Русі – Рюриковичів, зможе сповна персоналізувати усю повноту легітимності та історичної тяглості нашої Державної Влади в межах усіх соборних земель Русі, яка набрала своєї правової чинності з моменту Володимирового Хрещення.

І по сьогодні великокняжий рід Рюриковичів знаходиться поза звичайними вимірами історичного часу, існуючи в вічності у тому сенсі, коли Руссю править не якийсь певний виборний правитель, а розверста в часову перспективу – як в минуле, так і в майбутнє – нескінченна череда легітимних князівських поколінь з роду Святителів Русі – Рюриковичів.

Отже, священною місією князів з роду Рюриковичів, є – мучеництво, заступництво і предстоятельство перед вищими силами за наш Руський Народ та за нашу Святу Руську Землю.

Таким чином, інститут Монархії повинен уособити в собі той тип суспільної злагоди, в якому провідну роль мали б відігравати не прагматичні цілі, а моральні цінності в найбільш широкому сенсі цього слова. Адже для нашої руської християнської православної правосвідомості була важливою, є і буде - саме моральна складова державницької ідеї, зримим і одноосібним втіленням якої повинен стати Глава нашої Держави – Руський Монарх – Предстоятель нашої Єдиної Христової Соборної Апостольської Церкви Русі та спадкоємний престолоохоронець земного трону Ісуса Хреста.

Невід’ємнім правом Руського Монарха нехай стане Вето (заборона) на впровадження у життя будь-якого закону, який би суперечив християнській моралі, та право на помилування людей, що здійснили будь-який злочин.

Виходячи зі своїх непохитних переконань, стосовно природного права кожного народу на власне самовизначення, ми превселюдно і відповідально проголошуємо, що не вивищуємо свій Руський Народ понад іншими народами Землі, а лише прагнемо досягнути в Його єднанні стану найвищого національного самовиявлення, вітаючи при цьому кожний інший народ зі спробами, подібними нашому високому наміру.

http://russkiev.wordpress.com/

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024