РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2010 » Квітень » 21 » Справдились сподівання американського ультраправого
Справдились сподівання американського ультраправого
22:33
Від ROZUM.INFO: Ми знайшли в архівах переклад думки американського правого (яка була висловлена влітку 2004 року на одному з інтернет-форумі) з приводу Президентських виборів. Я думаю вона цікава і зараз, тим паче як мінімум одне з його сподівань справдилось.

Персонально я, як американець, який думає самостійно а не слідує масам, по двом причинам сподіваюсь що про-Східний кандидат переможе.

1.       Спочатку я наведу мою персональну причину. Я переконаний, що прийняти Захід означає прийняти дегенерацію. Прийняти Захід означатиме масову імміграцію з країн третього світу. Прийняти Захід означатиме повне знищення Українського Національного Характеру. Це означатиме глобалізм та кінцеве знищення Українського расового суспільства. Прийняти Росію та Схід означатиме перемогу для слов’янського суспільства і доля, яка гірша ніж смерть не завітає до вас (американська культура – цього достатньо щоб засмутити будь-якого патріота)

2.       Друга причина – це тверде переконання, що світ потребує сили, яка зірве американські плани щодо світової гегемонії. Персонально я сподіваюсь, що Росія та Кита           заповнять вакуум в політичній та військовій галузі світової політики. Україна, країна з 50-мільйонним населенням  вважається «корзиною для хліба» Європи, не дарма Гітлер так бажав окупувати ці землі. Без ефективної противаги американській силі я бачу тільки руйнацію кожної культури та людей (Європа, Америка та Австралія мабуть вже далеко зайшли), яких ведуть носи з Вашингтону та Тель-Авіву\Єрусалиму.

Тобто я сподіваюсь Янукович переможе.

   Я не побажав би американської культури і гіршому ворогу. Це культура посередництва, де кращі мають чекати гірших. Це культура горделивого ігнорування та знищення особистості. Американська культура довела себе до того, що публіка в нас така нікчемна, що ми маємо тримати кордони відкритими щоб заповнювати наші університети студентами з Європи, Азії та Індії та дешевою робочою силою з Мексики, або наша економіка рухне (вона неодмінно рухне колись).

   Американська культура – це смерть культури. Це – Анти-культура.
Просмотров: 1593 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024