РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2010 » Березень » 26 » Київська "Свобода" вимагає заборонити в‘їзд в Україну расистського гурту "Onyx"
Київська "Свобода" вимагає заборонити в‘їзд в Україну расистського гурту "Onyx"
11:11
Расистський гурт "Onyx"
Київський міський комітет Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" звернувся до начальника Головного управління МВС України у м. Києві О. О. Крикуна та Голови Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі В. В. Костицького із вимогами заборонити в’їзд на територію України расистського гурту "Onyx", дати оцінку текстів реп-гурту на відповідність суспільним стандартам моралі та притягнути до кримінальної відповідальності організаторів їхнього туру.

У зверненні, зокрема, йдеться: "Прояви українофобії стали траплятись дедалі частіше у всіх сферах суспільного життя, зокрема, і в сфері молодіжної масової культури. Так, у друкованих виданнях та мережі Інтернет, впродовж останнього часу активно рекламується тур американського реп-гурту "Onyx". Гурт є знаним не тільки завдяки своїм аморальним текстам з використанням нецензурної лексики та вульгарним описам неприродних статевих зносин, але і завдяки брутальним расистським та ксенофобським висловлюванням, спрямованим проти людей з білим кольором шкіри.

Так, у своїй пісні "Getto mentalitee" з альбому "All We Got Iz Us" (1995, Rush Associated Labels Recordings, PolyGram Group Distribution, Philips’ Elecronics, Netherlands) учасники гурту закликають до міжрасової ворожнечі, співаючи "And start a fight, a fight, a nigga and a white / And if a nigga don't win, then we all jump in" (укр. – "І розпочати бій, бій, чорних з білими. І якщо чорні будуть програвати, ми всі підемо їм на допомогу").

В пісні "Purse Snatchers" з альбому "All We Got Iz Us" (All We Got Iz Us, 1995, Rush Associated Labels Recordings, PolyGram Group Distribution, Philips’ Elecronics, Netherlands) напряму заклякається до вбивств людей європейського походження на ґрунті расової ненависті: "Waiting for the crackers; smuggle; his mug is in the gutters. . . . so we need your participation in the Caucasian assassination; time is wasting. . . . so who is in association with the nigger retaliation; it needs your total cooperation. . . . a confrontation will be fought by the younger generation; because we got determination; all we need is organization" (укр. – "Чекаючи на зломщиків, проникнемо в заборонені місця; його рот чекає на те, щоб вчинити статевий акт… отже нам потрібна твоя участь у вбивстві білого…". Caucasian – одна з застарілих назв представників білої раси в США.)

Такі самі заяви проголошуються в пісні "2 Wrongs" з альбому "All We Got Iz Us" (1995, Rush Associated Labels Recordings, PolyGram Group Distribution, Philips’ Elecronics, Netherlands). Слова цієї пісні, якщо це можна так назвати, містять такі вирази: "they got us brainwashed to be the minority, but when we kill them off we gonna be the majority. . . . if the whites speak up, then I’ll lead my people, because two wrongs don’t make it right but it damn sure make us equal; I’m inciting riots, so let’s start the looting. . . . in this revolution I loathe my enemy" (укр. – "Вони нам промивають мізки, буцімто ми меншість, але коли ми повбиваємо їх, ми станемо більшістю… Якщо білі заговорять, тоді я очолю моїх людей… і хоч не можна карати одне зло іншим, я впевнений, що це зробить нас рівними… Я започаткую погроми, тож розпочнімо мародерства… в цій революції я люто ненавиджу своїх ворогів").

Чи можна допустити, щоб такі огидні расистські пісні прозвучали на території України? А вони такі прозвучать, якщо ні влада, ні громадськість не відреагують належним чином. Перший концерт з цього туру має відбутись у Києві 26 березня в клубі "Бінго". А далі расистські пісні, спрямовані проти народів з білою шкірою, в тому числі і проти українців, а також болгар, поляків, білорусів, росіян та інших національних меншин України, будуть звучати по всій Україні аж до 20 травня (http://onyxdomain.com/tourdates.htm)".

Враховуючи, що гурт "Onyx" розпалює міжнаціональну і міжрасову ворожнечу, Київський міський комітет Всеукраїнського об’єднання "Свобода" вимагає від правоохоронних органів припинити расистський шабаш, заборонити в’їзд на територію України гурту "Onyx", а організаторів їхнього туру притягнути до кримінальної відповідальності за ст. 161 Кримінального кодексу України. Крім того, зважаючи на наявність у текстах гурту "Onyx" значної кількості висловлювань, що описують протиприродні статеві акти, вимагаємо від Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі дати оцінку решті текстів даного реп-гурту на відповідність суспільним стандартам моралі та вжити заходи для заборони виступів цього гурту.

Прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода"

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014257/
Просмотров: 1721 | Добавил: Andre-de-Renon | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024