РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 736

Політологічний блог

uktk

Главная » 2009 » Серпень » 23 » Образ Перуна повернеться на Старокиївську гору!
Образ Перуна повернеться на Старокиївську гору!
11:24

Тисячу років тому назад чужинські правителі на очах нашого народу зрадницьки звергли Перуна зі Старокиївської гори (нині Андріївської). І прорекли Волхви, що лише через тисячу років прокинуться Рідні Боги. І ось настав той час. В різних куточках нашої Неньки-України відтворюються рідні свята та обряди, Славлення Рідних Богів. Постають з небуття лики Богів. І в цей Величний День іменем Богів Рідних і Предків Світлих закликаємо Вас взяти участь у поверненні Кумира великого Бога Перуна на його історичне місце – Старокиївську гору!

Відбудеться це Свято у символічний день 24 серпня 2009 року – День Незалежності України!
Початок о 9:00 біля Подільської пристані на Дніпрі у Києві.
 
Усі ми будемо свідками відродження справедливості – Перун пройде шлях повернення від Дніпра до гори, та буде там встановлений. В свій час його, причепленим до хвоста коня, протягли з гори та вкинули у води Дніпра. А люди ридали і кричали услід: „Видибай, Перуне!” Тепер же ми перенесемо Кумир Перуна на руках назад на святе місце, де він знову буде встановлений і поверне нам могутній Дух Правди і Волі. Приєднуйтесь! І повсталий Перун прокладе шлях Рідним Богам до онуків своїх! Слава ж Йому, Великому і Непереможному Богу!
 
Збір учасників урочистої Ходи призначається на 9:00 ранку на Подільській пристані Дніпра у Києві навпроти вулиці Спаської (10 хвилин ходу від ст.м. «Контрактова площа»). Будемо раді бачити Вас в національному одязі. На святі буде присутній Живий Вогонь, що йде по Україні шляхом Перуниці, тому захопіть із собою вмістилища для Вогню (свічки, лампадки, тощо), різнокольорові стрічки, квіти, віночки, дзвіночки і насамперед святковий настрій! Бо це є Свято Велике!
Просмотров: 1762 | Добавил: rozum | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024