РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2009 » Травень » 24 » Варґ Вікернес на свободі!
Варґ Вікернес на свободі!
19:43
Варґ Вікернес (Count Grishnackh, відомий багатьом як автор музичного проекту Burzum) нарешті був звільнений з в'язниці, з чим ми і вітаємо великого композитора, письменника, філософа, ідеолога, який не тільки словом а й ділом боровся за ТРАДИЦІЮ, ЧЕСТЬ та СЛАВУ норвезької нації.

Варґ Вікернес

Варґ Вікернес колись скептично ставився до слов'ян, і вважав германців та скандинавів вищими за інших. Та з часом, здобуваючи нові знання та спостерігаючи за тим що відбувається в світі він став великим прихильником України, Росії та всіх слов'янських народів.

"Я можу підтвердити, що я був звільнений з в'язниці", розповів Вікернес норвезькому Dagbladet

Хоча його подання про умовно-дострокове звільнення були відмовлені чотири рази - в останній раз у вересні 2008 року - Варґ Вікернес пару тижнів тому нарешті був звільнений, після відбуття майже 16 років у в'язниці, як повідомляє видання Dagbladet.

"Я повинен повідомляти, [офіцера поліції] один рік - спочатку раз на два тижні, а потім один раз на місяць" сказав Варґ.

Останні кілька років, Варґу було дозволено
регулярно залишати в'язницю, гуляти навколо Тромсе, (де знаходиться в'язниця) і відвідувати свою родину.

У минулому році було повідомлено про те, що працівники міністерства юстиції побоюються, що Вікернес буде не в змозі пристосуватися до життя після його перебування у в'язниці.

"Я готовий для суспільства - і я був готовий протягом багатьох років", сказав Вікернес Dagbladet в липні минулого року. "Я зробив висновки зі своєї помилки і став старшим. Тепер я просто хочу бути разом з моєю родиною".

Він додав, що "мій розум ніколи не був у в'язниці, і я думав весь час про те, що я повинен робити в день коли звільнюсь".

"Я майже не бачив свого сина, з часу як він прийшов у світ. І хоча я чую його голос по телефону майже кожен день, дуже важко не бути поруч коли він зростає".

"Я сумую за моєю родиною. І я з нетерпінням чекаю того дня, коли я міг би працювати на моїй фермі, створювати музику, писати книги і бути з дружиною і дітьми, жити нормальним життям".

"Як я поважаю інших, я хочу щоб інші поважали мене," Варґ
повідомив Varden.no влітку минулого року. "Ми цілком звичайні люди і ми не хочемо, щоб до нас було більше уваги, ніж будь-кого іншого".

Японський режисер Сьон Соно збирається знімати фільм про Варґа Вікернеса - "Володар Хаосу". Зйомки мають початися в Норвегії в середині вересня.

Грунтуючись на книзі Майкла Mойніхана та Дідріка Содерлінда  з однойменною назвою, події фільму обертатимуться навколо субкультури блек-металу, яка породила хвилю вбивств і церковних підпалів всій Норвегії на початку 1990-х років.

 В 2004 році на веб-сайті Burzum.org було розміщено заяву, де Вікернес охарактеризовував "Володар Хаосу" як "басейн бруду", наполягаючи на тому, що "переважна більшість всіх заяв, зроблених в цій книзі є або неправильні тлумаченя висмикнуті з контексту; непорозуміня; шкідлива брехня ворогів; результат невігластва, крайніх перебільшень, та / або в кращому випадку інформації від третій осіб. Сюди входять заяви стосовно мене! " Далі він сказав: "Ця книга послуговується лише однієюї метою і ця мета - створити міф навколо мого імені і містіфікувати мене. Якщо це була їхня мета - це їм вдалося. Що ж, книга, як видається, мала ще одну мету. Авторам вдалося заповнити мізки цілого покоління любителів металу брехнею."




Фото нового будинку Варґа Вікернеса в Бо, а муніципалітет в графстві Телемарк, Норвегія. Вікернес придбав ферму в минулому році, і планує проводити більшу частину свого часу там зі своєю французькою дружиною і сином, які вже живуть в будинку в протягом досить тривалого часу.


Burzum House
Просмотров: 4242 | Добавил: rozum | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 2
2 Шанувальник Творчості Варґ  
1
Ван, дякую за комент та сприйняття цієї статті.
Так, інформації про Варґа мало - тому я і вирішив написати українською, бо в Україні у Варґа також не мало прихильників.
Хостинг російський, але що з того?
З приводу хостингу РОЗУМ.ІНФО - то він був створений на спеціальній СMS і знаходиться там же.
Але є і плюс - коли якісь придурки подавали до СБУ що сайт екстремістський - його не закрили, а подібні сайти були закриті

1 Ван  
0
Чудова стаття, якщо ви написали хто ця людина. Це перше. Тепер друге: звідки стільки честі Варґу? До речі, його оф.сайт на англійській і російській мові та на російському гостинґу! Як, втім і rozum.info (http://geotool.flagfox.net/?ip=81.176.228.115&host=rozum.info)!!! Дивно, нє?

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024