РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2008 » Серпень » 10 » 8 ПРИЧИН ДЛЯ ВІЙНИ ХАЧІВ З ХАЧАМИ
8 ПРИЧИН ДЛЯ ВІЙНИ ХАЧІВ З ХАЧАМИ
02:43
Не писав би я на гарячу тему сьогодення, якби не реакція деяких українських правих (або "правих" - але ж націоналістів, патріотів) яку я спостерегаю в інтернеті ці дні. При тому ця реакція в переважній більшості однобока "підтримай Грузію проти загарбницької Росії" - настільки однобока що складається враження що цим хтось керує.

Звісно, американський ставленик Саакашвілі давно дружить з американським ставлеником Ющенко, а з прем'єр-міністром Тимошенко не тільки дружить (як ми могли бачити у фільмі "Юлія"). Це все жарти, але повернемось до реалій.

Не вдаватимусь в детальний аналіз політичного і військового конфлікту, я знаходжусь далеко від подій і (принаймні поки що) черпаю інформацію з тих самих ЗМІ.

Я хочу лише наголосити на ВИГІДНОСТІ та ПОЗИТИВІ війни для українського суспільства і перед усім для нас, українських правих. І мене дивує симпатія до грузинів, навіяна напевне анти-московськими настроями. Та здались вам ці носаті хачі та абреки! Якщо є незадіяна енергія - то не жалкуй за цими чорнозадими, а краще піди дай в пику тому продавцю яикй продає тобі пагану шаурму, або наживається на тобі продаючи кавуни.

Але ж давайте подивимось на причини позитивності війни без емоцій. (Хоча не заперечую що грузинів не люблю - бо за що їх любити? Але це відсутність емоцій, а не негатив).

ПРИЧИНА 1. САМА МЕТАФІЗИКА ВІЙНИ

Більшість правих ставиться позитивно до війни, як суспільного явища, або принаймні вони це декларують. Ще сам Ніцше та фактично всі праві мислителі так чи інакше позитивно відгукувались про війну. Ну от вам і війна, яка може перерости в глобальніший конфлікт. Буде видно що далі, але виходячи з самого метафізичного та духовного змісту те що війна почалась - це добре.

ПРИЧИНА 2. ПОСЛАБЛЕННЯ РОСІЇ

Ця причина актуальна особливо для тих, хто вбачає потенційну загрозу з боку Російської Федерації. Думаю тепер ви переконані, що найближчим часом цього не буде? Питання про Крим, чорноморський флот відходять на інший план. І незалежно від результату цей конфлікт послабить Росію.

ПРИЧИНА 3. АНЕКСІЯ ЧАСТИНИ РОСІЙСЬКИХ ЗЕМЕЛЬ

Попри вже згадувану однобокість позиції, я зустрічав і статті що виносили на розгляд ідею про приєднання Кубані та інших історичних етнічних Українських земель до України. З одного боку така думка може здатись абсурдною, але чому б і ні? Саме під час військових конфліктів найлегше проходить новий переділ земель, а населення на тих землях генетично ближче до українців ніж до росіян. Для любителів помріяти та поговорити про становлення Української Імперії - це непогана причина.

ПРИЧИНА 4. ПРОДАЖ ЗБРОЇ УКРАЇНОЮ

Ті хто звик підходити до всіх питань цинічно та праґматично - ставлять на перше місце цю причину. А що отримає Україна від війни? Продаж зброї - це безперечно краще ніж продаж сировини, вугілля та сталі за безцінь. Всі ми бачимо які проблеми спіткали українців на Західній Україні через вирубку лісів. Це наслідок продажу дешевої деревини. А від продажу зброї нам не буде лиха, звісно якщо зброя не буде направлена на нас. І зброю треба продавати обом сторонам, чому б і ні?

ПРИЧИНА 5. ВЛАСНЕ, ХАЧІ ПРОТИ ХАЧІВ

Осетини напевне є білішими ніж грузини, але так чи інакше і перші і другі - це хачі. А чим менше хачів - тим краще живеться нормальним білим людям. Ми звісно не маємо нічого проти хачів, які живуть на своїй землі, але від демографічних вибухів вони мігрують і мігрують також в Україну. Тому війна хачів з хачами - позитив, який без втрат і втручань зменшує кількість ворогів та потенційних ворогів.
Також після конфлікту можна очікувати про репресії проти грузин в Росії, а їх там немало. Деякі лідери націоналістів закликали депортувати всіх грузин, а їхнє майно націоналізувати. Непоганий варіант. Малореальний, але саме так треба вчинити з усіма нелегальними мігрантами.

ПРИЧИНА 6. САМОВИЗНАЧЕННЯ НАЦІЇ

Осетини - це грузини? Ні. То чому вони не мають такого ж права на самовизначення, чи навіть на власну державу? Наголошую, що мені вони байдужі і останнє що я збираюсь відстоювати - це їхні інтереси. Але для демократів та борців за самовизначення народів - це має бути арґумент. Дехто підтримує басків у їх мало-чисельних протестах проти Іспанії. Хто такі баски і що собою являють? Це теж чуркоподібний народець, але чим скажімо вони краще за осетинів і чому осетини не можуть боротись за власну держаність?

ПРИЧИНА 7. ДЕСТАБІЛІЗАЦІЯ ВНУТРІШНЬОЇ СИТУАЦІЇ

Якщо виходити з радикальних позицій, що влада в Україні неукраїнська, або влада в Росії неруська, то такий конфлікт лише розв'яже руки і полегшить ситуацію для тих, хто справді хоче боротись за владу. Я маю на увазі недемократичним шляхом, не шляхом мітингів, маніфестацій на поширення преси. В таку добу, в період війни і зброю дістати значно легше і контролю за внутрішнім станом більше.

ПРИЧИНА 8. ПИТАННЯ БЛИЖЧОЇ КРОВІ

Хто нам ближче етнічно, духовно, історично та культурно? Звісно ж москалі. Можна мати багато претензій до них і до їхньої влади, до окремих історичних моментів. Але москалі як і українці - слов'яни і підтримати їх проти грузинів можна було тільки тому, що вони нам ближчі. Треба підтримувати своїх друзів і союзників. Грузинів я не хочу бачити ні серед друзів ні серед гостей, хіба що їх можна сприйняти як ситуативних союзників. Багато українців мають російське коріння і навпаки. Багато українців живе в Росії. Це довга тема, але я вважаю що нас багато що об'єднує, як кровно так і культурно. Що не скажеш про грузинів. І я сподіваюсь ніхто не бажав би щоб ваша донька вийшла за брудного, волосатого і носатого грузина, або син привів додому таку істоту.. Москалі нам рівні, а от грузини стоять нижче на расовій драбині життя

Я наводжу 8 причин, хоча можна було б навести і більше. Скажу також, що я не є затятим мілітаристом і я вбачаю що це - не моя війна. Я не підтримую війну тільки тому що більшість голосить проти. Я так вважаю, бо бачу тут дещо вище - дещо важливіше ніж буденність.

І це почалось 8.08.2008 - Три вісімки підряд! Ви не відчуваєте певної містики в повітрі?

Завершити статтю я хотів би вільним перекладом одного з українських класиків - на називатиму кого саме, вірш достатньо відомий - впізнаєте.

Федір Більницький
Думки висловлюйте або на сайті, або надсилайте на fbill@ukr.net
P.S. Дякую сайту РОЗУМ.ІНФО за розміщення статті, сподіваюсь незабаром тут будуть опубліковані й інші мої статті не тільки на політичні теми.

Русскому брату

Боритесь - поборете
Шевченко

Вопят те горы, что кровью политы,
Подбитые звёзды падают вниз
В пахучие долины, сёла без защиты
Врывается голодный терроризм
О русский, береги свои патроны!
Но жизнь убийцам не щади
Ведь тем ублюдкам не видать законы
Кровавым смерчем на них, бурей упади
Без разговора, пулями заразу бей:
Они пришли не только за добром
Пришли забрать сестер и дочерей
Которых ты уж не вернешь потом
Не жди добра от грузинского урода,
Им бы всё красть, какой паразитизм!
Жиреет с крови русского народа
Наш враг главнейший - терроризм
Безжалостности смесь и лютой вони,
Носато-чёрные все лезут в сечь
О русский! Береги свои патроны -
Без них тебе свой род не уберечь
Не примиряйте ненависти силу
Тогда приветливость возьмете за девиз
Как в безымянную падет могилу
Последний черножопый террорист.

Просмотров: 3106 | Добавил: F-bill | Рейтинг: 4.2/6 |
Всего комментариев: 13
13 Арсений  
0
я вообще против любых войн

12 Филипп  
0
кто виноват сейчас уже и не разберешь, вероятно все так или иначе

11 set  
0
В наш Час Війна, відбувається під різними гасами, але в більшості за нею криється бажання захопити нові ресурси, корисні копалини!

10 Таксист  
0
Нажаль все висвітлення подій в українських ЗМІ йде за російськими джерелами. А агресивна політика осетин замовчується. Дуже нагадує вітренківське бачення УПА, тобто замовчування причин чому Радянську Армію в Західній Україні зустріли КВІТАМИ у 1939 році та КУЛЯМИ в 1944.

Старезний російський "прийомчик" - однобічна інформація.


9 Кирилл  
0
Самий важливий фактор це Росія!!!!!!!

8 Шлик  
0
нас має цікавити тільки те, скільки біженців із кавказу в результаті цієї війни переїде в Україну. Ато "Друзі - не друзі, Симоненко, Українка". Читайте соціобіологів, а не поетів.

7 Андрій  
0
2 Федір Більницький

Шановний, Євгенія зараз дійсно спить у будинку в Тбілісі на який щомиті можу впасти бомба. І вона знає, що говорить...

Я повністю підтримую Грузію та братню грузинську націю!


6 Киянин  
0
автор - кацап. йому удмурти ближчі по крові, а тамбовські вовки - товарищі.

"Якби я не була українкою - я б хотіла стати грузинкою" (с) Леся Українка


5 F-bill  
0
Tin-tina, Ви правильно визначили вірш! Я вважаю, що це один з найкращих віршів Василя Симоненка.

Євгеніє, у Вас такий тон коментаря наче ви самі спите в будинку на який щомиті може впасти бомба. А самі жуєте перед монітором і підтримуєте Грузію бо зара більшість так, це зараз модно. Війна - це водночас страшно і прекрасно, відчувати поруч подих смерті... тоді всі речі набирають іншого смислу, дещо знецінюється, а дещо стає ще більш цінним.
Гуманізм гуманізмом, але чому ж ви не думаєте про багаточислені жертви серед осетинського та російського населення? Грузія проводить геноцид осетин (за перший день вбили 2 000 якщо не помиляюсь) -і це факт. Мені-то байдужі ці осетини, але з точки зору гуманізму грузини заслуговують покарання.
Україна наступна? Ви помиляєтесь. У Саакашвілі вистачило би клепки не нападати на Україну, а зараз у нього і можливості немає.
І що ви знаєте про українських правих? Звинувачувати їх (нас) в алкоголізмі - по меншій мірі неоригінально. Так, може хтось і спивається бо не бачить перспектив, але це не відзеркалює основну картину.

Хрестоносець,
Ваша думка була би смішною, якби була новою. Але я вже чув що "праві" - це московський проект, наче все що є позитивного йде з Росії. Ми, українці хіба самі не спроможні мати конструктивну і правильну позицію без чиєїсь вказівки? Чи давайте будемо підтримувати Грузію тільки тому що її підтримує США, Європа, офіційний Київ... Завжди були люди, які не велись і не будуть вестись на пропаганду.

Якщо ви мислите категоріями "справедливо - не справделиво" - то ви маєте засуджувати насильницькі дії Грузії та Саакашвілі. В статті я практично не акцентував уваги на цьому, але війну розпочав саме він і за геноцид осетинів він ще відповість. Повторюю, що мені байдуже осетини і навіть не шкодую наших братів-миротворців, яких теж загинуло немало. Але з приводу категорії справедливості - я переконаний що цей грузин ще отримає по заслугам! І ніякі штати йому не допоможуть.


4 Хрестоносець  
0
І їжаку зрозуміло, що ці т.зв. "праві" - московський проект. Для розводки лохів українською мовою.

Їм бачте, москалі ближчі "по крові". Угу, Мендель з Фрадковим і Лавровим. Ну не сперечаюсь, мабуть авторам цих сайтів воно як раз по крові і брати.

Чесні людини мислять категоріями "справедливо - не справделиво", а не категоріями "білий - чорнодупий".


3 Євгенія.  
0
звісно марно щось писати адже мізки вже невправиш. але хто тварина так це ти.
знаходишся далеко? сидиш десь жуючи перед монітором, не здатний ні на що окрім пустих декларацій та дрібних пакостей. а ти приїдь і подивись на війну зблизька. спробуй спати у будинку на який щомиті може впасти бомба.
підтимка у цьому випадку Грузії має лише дві причини
переше елементарний гуманізм (хоча навтят це тобі щось каже)
друге Україна наступна.

"українські праві" як деякі себе називають сьогодні це купка алкоголіків які нінащо окрім голих слів нездатні.
коли твій російський брат прийде на нашу землю і почне гвалтувати та вбивати, чи будеш ти так само з ним миритись?


2 tin-tina  
0
Гм... може, вкажемо, що оригінальний вірш - В.Симоненка і називається він "Курдському братові". Якого кольору курди, мене не особливо цікавить.

1 Павло  
0
Непогане викладення, але з останньою причиною ви не праві.
Що хачі, що московіти – тварини

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024