РОЗУМ
Меню сайта
Наш опрос
Яка форма правління краща?
Всього відповіли: 737

Політологічний блог

uktk

Главная » 2008 » Липень » 30 » ШЛЮБ З АФРИКАНЦЕМ АБО ЗҐВАЛТУВАННЯ УКРАЇНОК
ШЛЮБ З АФРИКАНЦЕМ АБО ЗҐВАЛТУВАННЯ УКРАЇНОК
13:01
Правоохоронні органи Рівного розкрили злочинну мережу африканських студентів в місцевому університеті, що обмінювалися своїми українськими дружинами. Заяву в міліцію написала 23-літня мешканка міста, що вийшла заміж за африканця.

Чоловік-негр цієї дівчини відмовився мешкати в орендованій квартирі молодої дружини і після весілля почав приходити до неї по кілька разів в тиждень, залишатися на ніч і посилено займатися сексом.

Так минуло майже два місяці, поки Ірина почала підозрювати щось недобре. Причиною сумнівів стало те, що її чорношкірий суджений став виглядати дивно: приходив до неї в своєму одязі, проте змінювався сам. Він був то товстішим, то вищим або нижчим, в один день добре розмовляв українською, а в іншій – не міг зв'язати двох слів.

В результаті жінка зрозуміла, що під виглядом чоловіка до неї приходили різні люди, і звернулася в міліцію. Співробітники правоохоронних органів з'ясували, що в гуртожитку для чужинських студентів існувала ціла «мафія». Учасники змови одружувалися на українських дівчатах, а потім, користуючись тим, що для дружин вони всі на одну морду, мінялися ними. При цьому африканські студенти називали це не більше ніж «забавним жартом».

Наразі за фактом злочину порушена кримінальна справа за статтею, яка характеризує дії негрів як «примус жертви до статевого контакту шляхом обману і введення її в оману».

ПАНЯНКА по матеріалах www.cripo.com.ua
Просмотров: 2414 | Добавил: rozum | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 6
6 Гера  
0
такое бывает нередко, ничего удивительного

5 fanki  
0
Ну такого я неожидал прочитать.

4 cut  
0
Поржав! Як можна не памятати чоловіка? Бред! Перим курит Нервно Папіроску!

3 olegrus  
0
позор нашим девкам.Ради бабок готовы спать с обезьяной.Ну ни по природе это.Ивоще это заговор против нации.Это ж через время одни мулаты будут бегать.

2 Ультраправий  
0
Хто спав з негром, тому треба вакцинацію робить проти вагітності шоб потвори не народжувалися

1 Шлик  
0
Як можна бути такою шльондрою, щоб одружитися й не памятати як виглядає власний чоловік. Аби за негра. Шльондра в кубі.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календарь новостей
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Поиск
Друзья сайта

    Bitcoin PR
    Bitcoin Ukraine
    EOS Ukraine

    Поставивши НАШ банер або текстове посилання - ви підвіщуєте відвідуваємість НАШОГО ресурсу і відповідно сприяєте поширенню ідей та матеріалів

    НАШІ БАНЕРИ





    Ватра
Статистика

Copyright MyCorp © 2024