[

Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ] УТК | ARFA |
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » РІЗНІ РОЗМОВИ » РІЗНЕ » Білоруський короткий метр у Києві
Білоруський короткий метр у Києві
Andre-de-RenonДата: Субота, 22.10.2011, 14:29 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 63
Нагороди: 0
Репутація: 3
Статус: Не в мережі
Тільки від ЧаплінКлубу і тільки цієї неділі показ ігрових робіт і відеоарту за підтримки першого білоруського кінолейблу Byzond Pictures та кіноспільноти Kinaklub.org.

У неділю 23 жовтня 2011 року дискусійний кіноклуб соціально-психологічного кіно ЧаплінКлуб запрошує на унікальну зустріч-показ молодіжного білоруського короткометражного кіно. Спеціальний гість Alexei DeBronhe, режисер, музикант-мультиінструменталіст, візуальний артист, засновник лейблу Byzond Pictures, призер фестивалів Кіноварка (Білорусь), Золотий Вітязь (Росія), Студентського кінофестивалю в Румунії, Терранова (Білорусь), DIY Fest (Білорусь-Польща), учасника фестивалів у Португалії, Чехії, Німеччині. Партнерами заходу є Kinaklub.org – найбільша незалежна кіноспільнота Білорусі, що об’єднує не лише теоретиків-любителів кіно, але й молодих фільммейкерів, акторів, дизайнерів і представників різноманітних напрямів сфери кіно.

Чи існує молодіжне білоруське кіно? Донедавна це питання лишалося суто риторичним. Однак завдяки роботі Byzond Pictures та Kinaklub.org картини молодих білоруських режисерів починають систематизуватися, про них дізнаються як у Білорусі, так і за кордоном. Цієї неділі білоруський короткий метр смакуватимуть у Києві.

У програму показу ввійдуть роботи режисерів:
==============================
- Shenja Berline, призера фестивалів Кіноварка (Білорусь), Vau-Fest (Україна), ZubrOFFka (Польща), учасника фестивалів Кіногрань (Білорусь), Терранова (Білорусь), Brno 16 (Чехія), Bang Shorts (Великобританія).
http://34mag.net/post/yaygen-berline/
- Alexei DeBronhe, призера фестивалів Кіноварка (Білорусь), Золотий Вітязь (Росія), Студентського кінофестивалю в Румунії, Терранова (Білорусь), DIY Fest (Білорусь-Польща), учасника фестивалів Izola cinema (Португалія), Міжнародного студентського фестивалю (Чехія), Кіногорода Метрополіс (Росія), CologneOFF (Німеччина)
http://34mag.net/post/alex-de-bronhe/
- Артема Лобача, одного з найбільш перспективних і пізнаваних молодих білоруських режисерів, на даний момент студента Варшавської Школи Кіно.
http://34mag.net/post/arcjom-lobach/
- студентів-випускників Білоруської державної академії мистецтв Інни Бевз і Олега Дербенева.
У рамках показу пропонуються художні та документальні роботи, відеоарт.
Усі роботи брали участь у різноманітних показах у Білорусі та за кордоном.

Де:
===============================
м. Київ, вул. Братська 8, 2-й поверх, офіс 205 (7 хв. пішки від м. Контрактова та м. Поштова площа). ПОДИВИТИСЯ НА КАРТІ - http://cs4807.vkontakte.ru/u127848962/125625665/x_8c...

Коли:
===============================
Неділя 23 жовтня 2011, 14.00-18.00
Формат кіноклубу
===============================
передбачає жваве обговорення за чашкою запашного чаю із печенюшками

Оргвнесок
===============================
10грн. Печиво до чаю усіляко вітається!
 
Форум » РІЗНІ РОЗМОВИ » РІЗНЕ » Білоруський короткий метр у Києві
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: